| DIY stalak za meerschaum lulu | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
gstaraz Hladan dim

Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 51 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
 | Naslov: DIY stalak za meerschaum lulu 30.07.13 6:49 | |
| Evo detalja izrade stalka za moju najdražu lulu... još par ruka farbe treba, al to kad me bude volja. Na žalost je cijela ideja krenula od jednog komada škarta daske bez biranja i planiranja, tako da je baš čvor na drvu ispao na naj tanjem djelu stalka, što če ga naj vjerovatnije iskriviti sa vremenom, al eto, bitno je igrat se pomalo uz čibučenje Tu procesija slika... mislim da tekst nije potreban. [You must be registered and logged in to see this image.]Ako imate kakvu sugestiju ili ideju, slobodno ubacite | |
|
 | |
foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 38 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 30.07.13 7:09 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 30.07.13 8:14 | |
| svaka cast na trudu, volji i krajnjem rezultatu! |
|
 | |
Rakija Oblak dima

Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 36 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
 | Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 30.07.13 9:05 | |
| boga mi, na mjeru...  Lijepo usjeda. Super odrađeno! | |
|
 | |
gstaraz Hladan dim

Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 51 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
 | Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 31.07.13 21:45 | |
| Drago mi je da da vam se sviđa... još da farbanje nisam ukakao, možda bi i ličilo na nešto. Farbao sam sa nekom impregnacijskom farbom koja sadrži vosak u sebi, i totalno zakazao  ...trebao sam najprije isprobati na nekom komadu drva kako se farba ponaša, al hebiga, nisam... Probat ču kolko tolko ispraviti šta se da u slijedečim rukama, ali sumnjam da ću uspijet izgladiti jer se užasno teško šmirgla u odnosu na tradicijonalne nitro farbe. Budem stavio sliku kad završim. | |
|
 | |
Taras Peče me jezik

Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 28 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
 | Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 31.07.13 23:06 | |
| Bolje ista nego nista,lepo izgleda!!! | |
|
 | |
Rip Kirby Peče me jezik

Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 55 Lokacija : Opatija
 | Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 31.07.13 23:50 | |
| Hm, na slici ne vidim šta fali? Izgleda dobro... | |
|
 | |
gstaraz Hladan dim

| Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu 01.08.13 0:38 | |
| Ovih dana ču ofarbati drugi stalak sa istom bojom, ali kako bog zapovjeda; po feelingu, a ne po uputama na kantici farbe, pa ču usporedno uslikati razliku dobrog i lošeg finisha, sad kad poznajem farbu. - pisalo je na kantici bogato nanjeti na drvo, pa kistom odstraniti višak farbe bez mješanja razređivačima... to se vjerovaatno odnosilo na farbanje drvenih ograda u vrtu a ne na farbanje sitnih detalja... ...boju sam bogato nanjeo, i kad sam htjeo kistom odstraniti (razvuči) višak, več se bila "ogumenila" što je dovelo do oblačnog, flekavog izgleda. Bilo koja slijedeča ruka na ovakvoj podlozi, samo će još više naglasiti te greške, a uz to se farba izuzetno teško šmirgla. Trebalo je to klasično u što tanjim slojevima farbati pa bi ispalo kako treba, ovako je ispalo ruglo na žalost... baš kao ograda u vrtu  "vrtni stalak za meerschaum lulu" [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
 | |
mariv.photo Gasi mi se lula

Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 41 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
 | |
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: DIY stalak za meerschaum lulu  | |
| |
|
 | |
| DIY stalak za meerschaum lulu | |
|