Broj postova : 168 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 04.05.21 16:23
Mislio sam da su ga prestali uvozit kao i Navy Flake, ali očito nisu, šta je dobra vijest... Premda ta nova cijena je paprena. Dark twist mi je odličan duhan, taman aromatik koliko mi paše...
Vortimejovrh likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 04.05.21 16:26
U Zagrebu ga nisam vidio tako da… Možda negdje ima!
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1341 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 04.05.21 16:55
Nisam ga ni ja vidio. A nema ga više ni na stranici Havana Shopa. A ništa, iduća kolektivna narudžba sa belog odela. 😂
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 927 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 24.04.24 20:15
Upravo pušim uzorak Dark Twista što mi ga kolega donio noćas. Na prvu lulu duhan je sasvim ok ali mi nije ništa posebno i na nekim dimovima me mrvicu podsjeća na škota ali to je mislim zbog kentuckyia i tipične Mac Barenove virginije koju koriste u svim svojim mixevima...Kad bih morao birati ili/ili prije bih uzeo 100g škota recimo nego Dark Twista kod kojega na ovoj prvoj luli primjećujem da jezikogrisci prijete puno opasnije nego kod Škota.. no to sam samo ja. Na sve duhane treba paziti kojim se tempom puše ali mislim da ovaj spada u kategoriju "pripaziti extra." I da, ja isto kao i mnogo njih nikada ne bih rekao da je ovo aromatik..
Nikša, GrⒶna, RedFish and FrancoRi like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 25.04.24 8:43
Meni je taj Dark twist bio sasvim OK duhan. A znam i stare lisce kojima je to defaultni duhan, tako da.... A što se tiče toga je li koji duhan "jezikogrizec" ili nije, svaki će te ujesti- ako ne pripaziš.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2055 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 25.04.24 8:51
meni je isto ok, ali mi je puno bolji od skota i ne sjecam se da je nest jako grizao
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1267 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 25.04.24 19:16
wranjo123 je napisao/la:
meni je isto ok, ali mi je puno bolji od skota i ne sjecam se da je nest jako grizao
Čekaj Tebi je dobar neki duhan koji opisuju kao aromatik? Moram ga probati 😁
Srećom mi se vratio internet pa sam i ovo pročitao 😂
bayro, v.milan and GrⒶna like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1341 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 25.04.24 21:22
Nikša je napisao/la:
Čekaj Tebi je dobar neki duhan koji opisuju kao aromatik?
Ne dobar, to je odličan duhan.
Nikša and Vortimejovrh like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2055 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 26.04.24 9:11
Nikša je napisao/la:
wranjo123 je napisao/la:
Čekaj Tebi je dobar neki duhan koji opisuju kao aromatik? Moram ga probati 😁
Srećom mi se vratio internet pa sam i ovo pročitao 😂
postoje aromatici s blagom aromom i ti su mi ok i onda postoje one gadosti od ananasa i slično što ubija sve u radijusu par metara. od tih blagih aromatika mi je dobar dark twist, stockton, golden blend i od danish pipea shopa njord. i nikad prezaljeni town topic od mclelanda
Nikša likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Mac Baren: Dark Twist Roll Cake 26.04.24 14:24
Fino je i ukusan dark twist ali meni smeta što svi kolutići nisu isti nego možeš birat kako bi- bezveze. Zato biram club blend i cigarworld ima svoj belnd 3quidd- meni puno ukusniji i draži