| Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost

| Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 01.02.14 16:35 | |
| ispred mene je u trgovini neki momak kupio cigarete na kojima je pisalo nesto vezano za impotenciju, rekao je prodavacici da nece te nego one "s rakom".  |
|
 | |
Leo Oblak dima

Broj postova : 2923 Join date : 17.09.2010 Age : 28 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 01.02.14 17:01 | |
| Jeste li primjetili da ni na jednoj limenci duhana za lulu ne piše da šteti u trudnoći? Žene pušite lule! | |
|
 | |
Keko Oblak dima

Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 58 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
 | |
 | |
Keko Oblak dima

Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 58 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 01.02.14 17:06 | |
| - [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- Jeste li primjetili da ni na jednoj limenci duhana za lulu ne piše da šteti u trudnoći? Žene pušite lule!
Piše, samo valjda nisi imao sreće nabasati... | |
|
 | |
Leo Oblak dima

Broj postova : 2923 Join date : 17.09.2010 Age : 28 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 01.02.14 17:07 | |
| Eh, da, i da tebe jadnička ne bi bilo sram, ako imam vremena sprašim ja i pet šest lula dnevno! | |
|
 | |
Karlo Gasi mi se lula

Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 53 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 01.02.14 17:09 | |
- Jeste li primjetili da ni na jednoj limenci duhana za lulu ne piše da šteti u trudnoći? Žene pušite lule!
Nisam siguran za limenke, ali imam vrećicu na kojoj piše "Pušenje u trudnoći šteti vašem djetetu". | |
|
 | |
mariv.photo Gasi mi se lula

Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 38 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 01.02.14 23:09 | |
- [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
Nisam siguran za limenke, ali imam vrećicu na kojoj piše "Pušenje u trudnoći šteti vašem djetetu". Ja se čvrsto držim te etikete i ne primjećujem da to šteti djetetu. Barem ne mojoj maloj kćerki. Naprotiv, radi se o čistoj edukaciji. Neki da je mutirala iz "Što to smrdi po govnu?!" u "Tata, tata, oli više nemaš one latakije!". Edukacija uspjela. Sad me samo *****. | |
|
 | |
leonhardy Oblak dima

Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 52 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 11.11.16 8:25 | |
| ...u prosijeku dvije...kad je slobodan dan i 4-5 lulica... | |
|
 | |
jam.hadar Hladan dim

Broj postova : 650 Join date : 05.01.2011 Age : 40 Lokacija : Rijeka
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 11.11.16 12:17 | |
| Lula, dvije, nekad tri dnevno..., a ponekad i par dana ne zapalim. Duhane nakon otvaranja, ako su mokri, držim u limenkama dok ne se ne posuše na mjeru i onda ih ubacim u tegle. Od duhana pušim svašta, većinom virginije i engleze s malo latakije. | |
|
 | |
Vander Gasi mi se lula

Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 43 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 27.11.16 20:33 | |
| Na pocetku sam mislio da cu lulu imati cijeli dan u gubici. Sada vise ne gajim takve iluzije. Sad je jedna lula ujutro uz kavu, trnutno Red Va Druga lula navece uz knjigu ili dobru muziku, trenutno Sail Black.
Kad se u jednom duhanu pocne nazirati dno, idem u kiosk po novi. Tri duhana su uvjek u kuci, otvoreni.
Znaci, 2 lule dnevno, 3 duhana u opticaju. | |
|
 | |
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 15178 Join date : 15.01.2008 Age : 64 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, Proper English
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 27.11.16 21:52 | |
| Pa to je i moj slabiji dnevni prosjek, za radni dan, s tim da do tri popodne ne mogu na poslu dimiti, pa to koncentriram na popodne i večer, tako da to bude tri lule. Preko vikenda bude i pet lula. A koliko duhana u opticaju - jedno pet-šest redovitih.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Vander Gasi mi se lula

Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 43 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 29.11.16 16:25 | |
| Meni ta treca lula opali jezik.. Pretpostavljam da nece tako zauvjek ostati./? Valjda ce se, kako vi kazete Bayro, preparirati  | |
|
 | |

Broj postova : 15178 Join date : 15.01.2008 Age : 64 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, Proper English
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 29.11.16 17:00 | |
| Neće zauvijek ostati. Otpasti će jezik i svi sretni i veseli! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Bicanin Prva lula

Broj postova : 23 Join date : 13.02.2017 Age : 49 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Skoro sve sa prefiksom - Balkan
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 14.02.17 10:02 | |
| Otprilike 3 do 5 lula dnevno. Pocinjem vec deceniju sa EMP-om, nastavljam trenutno sa Durbarom i zavrsavam dan sa Peterson Summertime 2016. Otvoreni su uvek od 5 do 10-ak duvana, slozenih u teglama. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 14.02.17 15:32 | |
| Da, to je otprilike i moj dnevni prosjek, samo što ujutro radim pa negdje sada, u ranim poslijepodnevnim satima počinjem, a završavam kad odem leći, dakle negdje oko ponoći, jedan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
zlays Prva lula

Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 54 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 14.02.17 18:52 | |
| Dnevno tri do pet lula, danas mi je slabo prolazno vrijeme, tek druga lula | |
|
 | |
milo Oblak dima

Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 43 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 17.02.17 10:09 | |
| kod mene je pitanje koliko lula u tjednu popušim | |
|
 | |
leonhardy Oblak dima

Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 52 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
 | Naslov: jel se sta promjenilo? 12.04.17 16:27 | |
| Kako je sir Sarma jos davne 2014 god.postavio pitanje koliko lula riješite dnevno?..zaista me zanima jeste li povećavali "tiražu"u meduvremenu? ...ja sam na nekom standardu od 2-5 dnevno... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 12.04.17 17:00 | |
| Tiraža je ostala ista. Ovisi o tome je li radni i neradni dan. I tako od 1976, iako se nekad moglo pa do početka druge decenije ovog stoljeća pušiti maltene svugdje, čak su i u bolnicama bile "pušionice". No, druga vremena, drugi običaji. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Vander Gasi mi se lula

| Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.04.17 11:45 | |
| I kod mene sve isto.. Obavezna jutarnja uz kavu i jedna predvečer. S tim da sam otkrio da u Puli kod Bille ima jedan kafić gdje imaju veliki izbor čajeva. Tako da kad sam u gradu, prodjem tamo, pa zapalim i extra tretju... | |
|
 | |
Rakija Oblak dima

Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 34 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.04.17 11:55 | |
| Ja sam u sličnoj situaciji kao i naš Milo, samo ja moram brojati kloliko ih mjesečno stignem riješiti...
Dosta mi ovisi o tome gdje i koliko radim. Kad sam doma ili u uredu onda ionako ne pušim... | |
|
 | |
leonhardy Oblak dima

| Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.04.17 23:01 | |
| ..eh,izgleda da sam ja najvise zabrazdio...(tu dakako ne racunam Bayru i jos neke lulase sa visedecenijskim stazom)...a lulam nit nepunu godinu..uz to i zadrti nepušač(...sad već bio!)
| |
|
 | |
sr_ki Hladan dim

Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 59 Lokacija : cacak, srbija
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.04.17 23:22 | |
| I kod mene ti je Leo, slicna situacija-3 u proseku, a zavisno od prilike (kafana ili slicno..), bude i vise-al valjda mi koji smo kasnije otkrili cari ovog sporta nismo mnogo zasiceni, pa nam je to zanimljivo | |
|
 | |
leonhardy Oblak dima

| Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 13.04.17 23:43 | |
| ..pa druze Rakija..ako nastavis tim usporenim tempom bakterije u duhanu ce dobit na kilaži..a lule prijevremenu mirovinu  | |
|
 | |
dado Oblak dima

Broj postova : 1031 Join date : 05.01.2017 Age : 53 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? 14.04.17 9:40 | |
| ja ko i Milo i Rakija par tjedno, vikendom i više ali sam početnik pa ima vremena! Jedino rakiju (ne našeg druga) i pivo svakodnevno! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"?  | |
| |
|
 | |
| Koliko pipa i duhana dnevno "rjesite"? | |
|