Gost Gost

| Naslov: Zippo za lule 16.02.14 0:39 | |
| Jel vrijedi kaj taj zippo?  Ima di u Zagrebu za kupiti osim možda u Frankopanskoj? |
|
foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 37 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Re: Zippo za lule 16.02.14 9:01 | |
| Koliko znam, isti kao i normalni zippo, samo plamen usmjeren u stranu.
Možeš i obični zippo konvertirati, samo pošalješ im na održavanje. | |
|
Desamp Peče me jezik

Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 53 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
 | Naslov: Re: Zippo za lule 17.02.14 11:14 | |
| Po mom mišljenju vredi, naročito ako voliš da pripališ napolju. Isto kao i sa šibicom, prilikom paljenja i zippo treba prineti do žarnice pa iz tog razloga treba mu podesiti dužinu futilja da bi dobio odgovarajuću veličinu plamena kako ti ne bi mnogo vatre uletelo u lulu. | |
|
Branislav Oblak dima

Broj postova : 1114 Join date : 01.02.2014 Age : 33 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
 | Naslov: Re: Zippo za lule 17.02.14 13:21 | |
| Ja sam "prepravio" moj zippo burgijom i pali super,jedino sto nije bas lep za oko ali ne smeta mi to dokle god radi svoj posao  | |
|
Gost Gost

| Naslov: Re: Zippo za lule 23.09.14 10:50 | |
| ja imam ovaj i samo sa njim palim, nekako mi uz lupu mnogo bolje paše nego obični upaljač  |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Zippo za lule  | |
| |
|