redpipe Prva lula
Broj postova : 12 Join date : 30.10.2015 Age : 46 Lokacija : Srbija Omiljeni duhani : Fadžainija ;)
| Naslov: Moje ručno rađene nedovršene lule... 30.10.15 2:00 | |
|
Zadnja promjena: redpipe; 20.11.15 23:31; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Moje ručno rađene nedovršene lule... 30.10.15 7:55 | |
| Za sada izgleda odlično. Kada budu i usnici gore hoćemo slike! Znaš da je kruška, tako, crossover materijal? | |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Moje ručno rađene nedovršene lule... 30.10.15 8:21 | |
| Super! jedva čekam viditi krajnji rezultat | |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Moje ručno rađene nedovršene lule... 30.10.15 10:20 | |
| Možda bi bilo bolje da si pričekao sa brušenjem i obradom stema dokad ne staviš usnik, lakše bi ti bilo tako ispolirati da nema nikakvih prijelaza između usnika i stema. | |
|
redpipe Prva lula
Broj postova : 12 Join date : 30.10.2015 Age : 46 Lokacija : Srbija Omiljeni duhani : Fadžainija ;)
| Naslov: Re: Moje ručno rađene nedovršene lule... 30.10.15 15:01 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Možda bi bilo bolje da si pričekao sa brušenjem i obradom stema dokad ne staviš usnik, lakše bi ti bilo tako ispolirati da nema nikakvih prijelaza između usnika i stema.
Tačno ali ove bowl-ove sam radio još pre par godina pa sam se tek sad odlučio da ozbiljnije krenem u izradu pa hoću da ih završim. Naravno kod izrade lule se prvo buše rupe pa se montira stem i usnik pa se tek onda radi oblikovanje, završno brušenje i na kraju poliranje. Pitanje je šta će ispasti od ovih lula jer već 2 godine stoje ispolirane ovako a sad kada uzmem da ih prilagođavam usniku verovatno će se videti razlika u boji drveta jer su dosta potamnile otkako su ispolirane prvi put... Ako ne uspeju bacam se na izradu novih od istog drveta koga imam još za 5-6 lula. Inače, pre nego što sam započeo ove lule uradio sam i 5 lula od trešnje koje sam posle uglavnom podelio drugarima. Postovaću slike tih lula samo da ih pronađem | |
|
redpipe Prva lula
| Naslov: Re: Moje ručno rađene nedovršene lule... 30.10.15 15:08 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Moje ručno rađene nedovršene lule... | |
| |
|