Majka Hladan dim

Broj postova : 829 Join date : 18.08.2015 Age : 37 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
 | Naslov: Restoration by Anthony Cook 17.11.15 10:41 | |
| Gledajući random sličice lula na Instagramu, naletim ne jednu baš zanimljivu rhodesianku, otvorim sliku i u opisu vidim da je lula restaurirana i link projekta na rebornpipes.com. Skužim da se tip time bavi i ajde idem ga pitati jel to radi za prodaju ili... Čovjek mi se javi i kaže da radi restauracije za druge ali da tu i tamo otkupi neke lule pa mi može javiti kad bude nešto imao. Ako mi se šta svidi, dogovorimo cijenu i on kreće na posao... Nakon 2-3 tjedna mi se javio i ponudio par lula da odaberem. Ne plaća se ništa dok lula ne bude gotova, a i onda je ne moraš kupiti ako ti se ne svidi, jedino ako imaš neke posebne zahtjeve tipa gravure, rustifikacije, custom made stem i slično, onda se pola cijene uplaćuje prije posla i nemaš pravo povrata novaca ako se odlučiš na kraju ne uzeti lulu... da ne duljim, ove dvije lule su me koštale 40$ + 20$ poštarine... Wally Frank BullmooseBera Bent Billiard
Zadnja promjena: Majka; 17.11.15 13:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 38 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Re: Restoration by Anthony Cook 17.11.15 10:57 | |
| Stvarno jako dobro obavljen posao, osobito rhodesian. | |
|
kamarad igorrr Oblak dima

Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 52 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
 | Naslov: Re: Restoration by Anthony Cook 17.11.15 13:16 | |
| Odličan posao! Baš reborn u pravom smislu riječi. Uživaj u rebornicama! | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Restoration by Anthony Cook  | |
| |
|