| Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davy Jones69 Prva lula
Broj postova : 20 Join date : 24.10.2015 Age : 55 Lokacija : Istra - Savudrija Omiljeni duhani : Sherlock Holmes.Old Dablin , Blue Montain , Blackwoods flake , MM965
| Naslov: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 05.02.16 22:22 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Proizvođač : Cornell % Diehl Sastav :Black Cavendish, Cigar Leaf, Latakia, Perique, Virginia Način rezanja :Ribbon Packaging :Bulk Zemlja :USA Sredinom siječnja stigla je na mail akcija 4nogginsa duhana u bulku , jest pomalo mršava 10 % , ali pošto sam imao u planu naruđbu odlučio sam uzeti nešto za probanje što inače nebi uzimao. I odlučio sam se za jednu mješavinu kojoj je baza list cigara . Sama mješavina je vrhunske kvalitete, lijepo rezana , vlažnosti taman koliko treba . Sam miris lista cigara se izgubi prevada ga Latakija , ali izgleda da i on nju ublaži. nema onog mirisa kečapa kao kod 965 . Lula se ljepo puni , pod prstima se osjetilo da voli malo jače punjenje , pa nisam žalio , pritisnuo samu trečem punjenju moju Petersonku kao ljubavnicu . Pali se lijepo i odmah su puna usta arome lagane 965 , koju list cigare podigne u visine , Od prvog do zadnjeg dima aroma je ista , ali dobro ista , ne dosadno ista. Sat i 10 minuta čistog uživanja . pošto ne uvlačim dim perique se osjetio nakraju u zadnjim dimovima kao prekrasna pikantna aroma anisa ( bronhi bonboni ) Svakako jedna vrhunska MUST TRY mješavina . Nikotin 3/5 Aroma 5/5 Ocjena 10/10 PS. duhan se jako lijepo sljubio sa čašom Degrassi Cabernet Franca | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17388 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 05.02.16 23:16 | |
| Odlična recenzija! Vrijedilo bi probati tu deliciju, koja je kako kažeš 965 plus malo cigare plus zrno periquea! Samo kako si to provukao pored carine? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davy Jones69 Prva lula
Broj postova : 20 Join date : 24.10.2015 Age : 55 Lokacija : Istra - Savudrija Omiljeni duhani : Sherlock Holmes.Old Dablin , Blue Montain , Blackwoods flake , MM965
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 05.02.16 23:29 | |
| 4 noggins , candle supplies , i ovaj puta je upalilo, neznam dokle če moči tako. več i sama poštarina od 25 dolara poskupi , još i carina..postao bi to jako skup sport.
u vrečici ne difta kao u konzerni i čudno je da nitko nije ništa namirisao , i prije otvaranja namirisao Latakiju .
vidjeti čemo kako dugo čemo imati sreče sa 4 noggins
stavio mi je cijenu od 19 dolara mada sam platio 60 .
valjda več zna sa kakvim banana državama ima posla pa nam ide malo niz dlaku | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 1:54 | |
| Djeluje zanimljivo , posto obozavam key largo koji u sebi ima cigar leafa mozda upiknem ovo na probu , sta se tice 4nogginsa , samo od njih narucujem od pocetka , richard je car , nikad carinili.... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 9:43 | |
| Dok ne dodjes na crnu listu carine😜 | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3180 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 10:53 | |
| Pusio sam pre jedno dve godine ovu mesavinu. Nije los, ali ga Key largo sije bar za dva koplja. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 12:22 | |
| Ja sam ga davno bio naručio, solidna mješavina, možda malo dosadnjikava. Cigara samo razblaži to sve, više je latakija u igri. Što se tiče carine, šljaka dok ti jednom ne otvore nekaj, e onda otvaraju sve. | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 14:05 | |
| Kako se tocno dodje na crnu listu ? Imao sam sa proslim hobijem dosta okrsaja sa njima. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 14:37 | |
| Tako da jednom slučajno otvore i vide što naručuješ i onda zabiljže da si potencijalna muzara i otvaraju sve kaj ti stiže. | |
|
| |
Morf Peče me jezik
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 15:09 | |
| Aha znaci ako imaš nešto što nije deklarirano kao na paketu , jedini nacin kaj mi pada na pamet kako bi skuzio da je to duhan za lulu jest da upise u google naziv , inace nisu ovako nesto bili lukavi , nisu znali ni kako paypal funkcionira. | |
|
| |
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 16:58 | |
| Vjeruj da tako sistem funkcionira. Ima nas na toj listi | |
|
| |
Broj postova : 17388 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 17:29 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 18:13 | |
| Točno, pravi državni neprijatelj... tko je vidio uvoziti golden lucit | |
|
| |
Morf Peče me jezik
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 06.02.16 21:56 | |
| Naravno , Jaca je poznata svima ! Ali koliko sam cuo, ne carini vise neg se presaltala nekam drugdje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 07.02.16 12:56 | |
| ma sve mi njih zovema Jadranka.. to je stanje duha ne osoba | |
|
| |
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 07.02.16 13:03 | |
| - Davorin je napisao/la:
- ma sve mi njih zovema Jadranka.. to je stanje duha ne osoba
E, sada si pogodio u sridu! To je stanje duha! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davy Jones69 Prva lula
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 10.03.16 21:31 | |
| 100 grama je pri kraju , držao sam je u vrečici , moja greška , trebao sam je odmah presipati u teglicu , Kada re malo posuši onda i malo više grije lulu , početnička greška . Ali ako se piši smireno i bez stresa , nagradi te sa sat vremena čistog uživanja , Ali nije vrh tako da je vjerojatno neču više naručivati . Potraga za svetim gralom se nastavlja. | |
|
| |
| |
| |
Davy Jones69 Prva lula
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 10.03.16 21:34 | |
| BS ?? Nažalost nisam imao priliku ispeobati. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| |
| |
Davy Jones69 Prva lula
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM 24.03.16 21:48 | |
| 100 grama popušeno .... dolazim u napast da naručim još jednu turu .... jako dobar duhan .
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM | |
| |
|
| |
| Cornell & Diel - HABANA DAYDREAM | |
|