Broj postova : 28 Join date : 12.03.2016 Age : 59 Lokacija : Đurđenovac Omiljeni duhani : u istraživanju
Naslov: Dob za početak pušenja lule 19.03.16 8:00
Kada me jedna kolegica vidjela da sam zapalio lulu u kafiću, prvo mi je rekla Brico, pa nisi ti toliko star da pušiš lulu. Kada sam vidio godišta vas na forumu, malo ih ima starijih od mene. Znači, kasno sam počeo ponovo. Predrasuda je grda stvar. Što se tiče pomalo povrijeđenog forumaša iz Bele Crkve, trebaš znati da riječi napisane na ovaj način kako ih mi pišemo mogu se potpuno pogrešno protumačiti, jer nema mimike lica, intonacije izgovora, topline ili hladnoće izričaja, tako da može doći do potpuno obrnutog shvaćanja smisla napisanog. Nije sramota ne znati što je IBAN, a EU ima svoje pozitivne i negativne strane, kao i sve ostalo u životu. Ništa nije potpuno crno, ni potpuno bijelo, pa ni ove naše lule i duhani radi kojih smo ovdje. Eto... I spava mi se.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16792 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 19.03.16 9:26
Forumaš iz Bele Crkve je Sekirče, naš stari član, ne ljuti se on! Samo vole avione! I ovdje nema ni politike ni nacionalizma bilo kakvog. Za takvo izdrkav...nje postoje drugi forumi!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 19.03.16 9:40
Jedina podjela na ovom forumu smije biti između ljudi koji puše prave duhane i Rakije koji puši plantu!
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8175 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 19.03.16 9:49
Dobrodosao, i puse kamilicu😎 Takodje
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 47 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 19.03.16 13:13
bayro je napisao/la:
Forumaš iz Bele Crkve je Sekirče, naš stari član, ne ljuti se on! Samo vole avione! I ovdje nema ni politike ni nacionalizma bilo kakvog. Za takvo izdrkav...nje postoje drugi forumi!
je rekao! haug! sad samo možemo da sednemo i pušimo lulu mira
daleko od toga da se ljutim, samo kažem, nije me sramota da pitam kad nešto ne znam. zakoni se razlikuju, i nije isto biti pijan u irskoj i saudi arabiji.
nacionalizam kao takav nije opasan (mada nije ni potreban), opasan je šovinizam ili ne daj bože nacizam. u svakom slučaju, kom je do toga nek ide makar na YT pa nek se tamo svađa do mile volje. i na politiku i na sve drugo što ljude tera u nesreću, umesto da lepo uzmu jedno ili pa malo i :primitive2: ko je još od tuče vido vajdu...
nazad na temu... ja sam svoju lulu (pravu lulu) imao kao dete od tri godine. nije sačuvana jer je baba bacila "da se dete ne nauči da puši" (eto kolko je uspela ). da je bilo moguće verovatno bih i počeo sa lulom. počeo sam sa 25 godina, i ne vidim ni da je prerano ni prekasno. niko mi doduše nije ni prebacio, svi su znali da sam dugo pušio "čudne" cigarete (camel bez filtera kao omiljene, ali i dosta raznih francuskih i engleskih cigareta koje nisu bile uobičajeni brendovi kod nas) i uopšte voleo da eksperimentišem sa duvanom. lula je bila logična psoledica (sad je to jasno kad znam neke stvari ). inače to je neka fama da lulu puše samo dede, makar je 60tih i 70tih u americi italiji i francuskoj bilo "moderno" pušiti lulu na studijama. pa i ti dede su nekad bili mladi i morali su jednom da odluče da su dede i da puše lulu. dakle pravila nema, kom kako dođe...
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 38 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 23.03.16 11:29
...i dobro nam došao, Brico!
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 815 Join date : 05.01.2011 Age : 43 Lokacija : Rijeka
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 23.03.16 11:43
Pozdrav!
Brico Prva lula
Broj postova : 28 Join date : 12.03.2016 Age : 59 Lokacija : Đurđenovac Omiljeni duhani : u istraživanju
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 23.03.16 14:08
Antiša je napisao/la:
...i dobro nam došao, Brico!
Ah, i moderatori imaju svoju politiku.
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 52 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 23.03.16 14:10
Dobro došao, Brico!
imnik Oblak dima
Broj postova : 3142 Join date : 05.11.2009 Age : 48 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Dob za početak pušenja lule 23.03.16 15:11
Dobrodosao Nikad nije niko ni premald ni prestar pusiti lulu.