| Nov novcat | |
|
+16leonhardy babaq bayro imnik Storvagun foksieloy jam.hadar SašaZg Davorin Sarmageddon kamarad igorrr sinus paludamentum picipl Rakija Suspiria 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 11:58 | |
| Potpisujem Rakija...Lula se ugasi...i kaj onda? Pališ! Nikad ne upušujem nove lule, no ako je stijenka tanja, malo treba pripaziti...Neka se i češće gasi prvih pušenja, glavno da se ne pregrijava.. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 12:20 | |
| uvjek mi je fora kad mi prijatelji koji puše cigarete ulete sa: "pa zakaj moraš tak često pripaliti" (a ja pripalio nekih 5 puta), kad uzmem u obzir koliko duhana ja popušim a koliko oni (po gramu) oni pale češće. A da ne govorim da zasipam tih par spojeva za gorenje po duhanu za lule i oni bi isto gorili bez prekida. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 12:44 | |
| Naravno foksi, lula se puši polako, gušta se i nije to cigareta, a i pripaljivanja imaju svoj ritual. Škvadra zdimi pola kutije pljuga kad se kartamo ili cugamo u birtiji, a ja još uvijek dimim istu lulu sa par grama duhana. | |
|
| |
Storvagun Prva lula
Broj postova : 24 Join date : 24.09.2015 Age : 44 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 12:52 | |
| Bogme sam primjetio da je tempo radikalno drugačiji u usporedbi sa cigaretama. Zapravo, riječ je o potpuno drugom sportu.
Da budem iskren, prije nego sam zapalio najveći strah mi je bio da će me lula stranputicom odvesti natrag do cigareta. Sad vidim da to nije slučaj. Pogotovo tempom kojim ću pušiti(vjerojatno samo vikendima).
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17458 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 17:08 | |
| ...a jezik te pajdo peče više od (lošeg) izbora duhana nego od lošeg punjenja. Sve te sherry-cherry slatkarije su očaj za jezik! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Storvagun Prva lula
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 19:09 | |
| Duhan sam dobio na zajedno sa Passatore lulom na poklon. S obzirom da sam tabula rasa nisam smatrao da je problematičan. Pogotovo jer ga je prijatelj poprilično nahvalio i spomenuo da je blag te da ima krasan room note.
Koje su vaše preporuke za početnika namjernika? Malo sam gledao po forumu, spominje se Mac Baren Original Choice kao nešto što bi moglo odgovarati nekome tko nije baš pretjerano iskusan... | |
|
| |
Broj postova : 17458 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nov novcat 30.06.16 22:58 | |
| Probaj sa Mac Barenom, ali Scottish Mixture, imaš i recenziju na forumu. OC je isto jako aromatiziran. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nov novcat 01.07.16 23:09 | |
| uzdravlje! |
|
| |
Storvagun Prva lula
| Naslov: Re: Nov novcat 02.07.16 20:20 | |
| E sad je bolje. Pripazio sam da lulu ne napunim ko' krkan sa prešom i dodatno sam obratio pažnju na to da imam par onih lažnih paljenja. I sve je skupa je znatno bolje funkcioniralo. Ako se u cijelu jednadžbu ubaci i malo više strpljenja, onda mi se čini da je to dobitna kombinacija. Za ovaj put nisam stigao, ali već sljedeći vikend ću nabaviti i Škotsku mješavinu te Originalni izbor od Mac Barena. Zanimljivo je ovo. Mislim da donekle razumijem zašto dosta ljudi odustane. Hvala svima na savjetima! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nov novcat 03.07.16 8:18 | |
| Dakle, formula je strpljenje + ne biti krkan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Nov novcat 20.08.16 18:43 | |
| Bok! Ili si lud za time i to ti je najveće sredstvo za opuštanje ili odustaneš. Nije to samo do duhana i lula. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nov novcat | |
| |
|
| |
| Nov novcat | |
|