Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 31.03.2014 Age : 33 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Necromancer alati za lulu 21.06.16 5:29 | |
| Da se i ja malo pohvalim. Možda je malo jer nije riječ o luli, ali ipak... Kožna torbica sa crvenom gotskom gravurom "Necromancer" Tamper u obliku tamnog totema s pentagramom ***** u obliku ritualnog bodeža s hrvatskim pleterom Reamer sa znakom trojstva Maker: Vidić Graviranje | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Necromancer alati za lulu 21.06.16 23:04 | |
| Pentagram+hrvatski pleter+trojstvo (valjda sveto).... Neznam kakav je rezultat ali zvuci zbrkano. Ali ok ti je torbica... | |
|
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Necromancer alati za lulu 21.06.16 23:53 | |
| A da fotkaš kraj prozora da imaš svjetla na fotkama? Bar malo? | |
|
Broj postova : 106 Join date : 31.03.2014 Age : 33 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Necromancer alati za lulu 22.06.16 7:49 | |
| Sorrz, fotkano je popodne uy ful rayvuöene yastore xd Poĺaljem opet sliku kad napravim neku bolju. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17396 Join date : 14.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Necromancer alati za lulu 27.06.16 6:49 | |
| - Max Corvus je napisao/la:
- Sorrz, fotkano je popodne uy ful rayvuöene yastore xd Poĺaljem opet sliku kad napravim neku bolju.
Oprosti, koji je ovo jezik? Finski? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| Naslov: Re: Necromancer alati za lulu 27.06.16 7:24 | |
| Švedska tipkovnica sorry xD Nekad neš pišem na šve i onda zaboravim prebaciti tipkovnicu na hrvatski. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Necromancer alati za lulu | |
| |
|