| Web shop: Hu Tobacco | |
|
+13kkurilj 420blackadder Max Corvus Leo babaq paludamentum bayro Davorin Tomo1978 Suspiria kamarad igorrr foksieloy milo 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kkurilj Prva lula
Broj postova : 60 Join date : 30.01.2014 Age : 44 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : McCl Frog Morton - kamilica :D
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 02.10.16 20:58 | |
| Probao sam napraviti narudžbu na cigarworld...ista stvar. Dođeš do zadnjeg koraka narudžbe i BAM....ne može! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 02.10.16 21:33 | |
| - kkurilj je napisao/la:
- Neka vas ne buni to što s sve te zemlje još uvijek u listi zemalja za koje piše da dostavljaju.
To je zato što prodaju i stvari koje nisu duhan. | |
|
| |
kkurilj Prva lula
Broj postova : 60 Join date : 30.01.2014 Age : 44 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : McCl Frog Morton - kamilica :D
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 02.10.16 21:44 | |
| Da, prodaju nam lulu a u nju nek trpamo orahov list.... Mamicu im birokratsku i onome tko se dosjetio ovoj regulativi! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 02.10.16 21:47 | |
| Razlog za ovo je dosta jednostavan, odgovor na pitanje koje su svi imali: "Zašto bi ja platio limenku duplo više i punio državni budžet maržama ako mogu iz njemačke naručiti". Da ne govorim koje su razlike u maržama u npr britaniji u odnosu na švabiju. To se prije riješavalo carinama, no s obzirom da ih više nema, sad su ovo uveli. | |
|
| |
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 33 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 03.10.16 12:28 | |
| Ja mislim naručiti ovaj tjedan i vidio sam da piše da nema dostave za neke zemlje, ali ne unutar EU. | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 865 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 12:03 | |
| Lagano me hvata panika... Mah, doskočit ćemo im nekako, uvijek se izvučemo. Možda neka grupna nabavka prije nego se sve zatvori? | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 12:20 | |
| Uvijek nam preostaje... Clan... | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 13:16 | |
| Nije li netko na forumu rekao jednom: "Još će te vi za clanom plakati!". Eto, samo što nismo. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 14:51 | |
| ne kuzim cemu panika -- nedavno sam narucio od Waska, stiglo uredno kroz tri dana - narucujem i jednu po jednu limenku od amera i dalje funkcionira vi ko da uzivate u prizivanju tih zabrana | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 14:58 | |
| Cinjenica je da se vise ne moze narucit pa koliko god mi stvarali paniku. Wasko i cigarworld su bye bye a hu cemo jos vidjet. | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 15:46 | |
| - kamarad igorrr je napisao/la:
- Probali smo par duhana iz ove kuće, Picipl je naručivao... Komentari su u klubu uglavnom, bili vrlo pozitivni...
da baš je tako, a odonda Hu ima i nekih dodanih brendova, inače Hans iznad 1 kg vjerojatno neće naplatiti shiping kako mi je jednom napisao, ako prolazi HU je suppeer | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 15:49 | |
| - Tomo1978 je napisao/la:
- Cinjenica je da se vise ne moze narucit pa koliko god mi stvarali paniku. Wasko i cigarworld su bye bye a hu cemo jos vidjet.
znaci, ovo sto sam ja danas narucio od waska i ono otprije 4 dana je hologram | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17457 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 05.10.16 17:16 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Nije li netko na forumu rekao jednom: "Još će te vi za clanom plakati!". Eto, samo što nismo.
Ja sam napisao davno "Plakati ćete vi za Mac Barenom!". Ja sam to već jednom doživio pa na hladno pušem! No sada sam Hansu Widermannu poslao izravno mail, pa ćemo vidjeti! [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| |
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 07.10.16 14:41 | |
| svakako pisite cim se nesto novo sazna | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 06.11.16 17:27 | |
| - bayro je napisao/la:
- foksieloy je napisao/la:
- Nije li netko na forumu rekao jednom: "Još će te vi za clanom plakati!". Eto, samo što nismo.
Ja sam napisao davno "Plakati ćete vi za Mac Barenom!". Ja sam to već jednom doživio pa na hladno pušem! No sada sam Hansu Widermannu poslao izravno mail, pa ćemo vidjeti!
[You must be registered and logged in to see this image.] Sta kaze Gospon Hans? | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17457 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco 06.11.16 18:04 | |
| Ništa. A njegova šutnja je vrlo znakovita. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Hu Tobacco | |
| |
|
| |
| Web shop: Hu Tobacco | |
|