| Lakeman lule & stuff | |
|
+37Lodir tonći62 Horla Zupnik TheDude sr_ki Hrv pamia Majka paludamentum ivek oliohardi Tomo1978 wranjo123 Leo dado imnik milo Vander Bicanin bayro Lakeman Davorin G.S.Patton babaq Antiša leonhardy Stole dejan68ks sinus SašaZg foksieloy kamarad igorrr Rakija Suspiria Sarmageddon DC74 41 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator

Broj postova : 2161 Join date : 31.01.2017 Age : 42 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Lakeman lule & stuff 05.02.17 16:01 | |
| Evo ja danas nenadano išao na Hrelić sa ženom i naišao na nekog malo starijeg gdina sa hrpicom od 10-ak lula. Cijene od 20-100kn. Pregledavajući forum, i čitajući razne blogove, sam bio rastrgan izmedju stavova ''obavezno kupiti prvu lulu da ima ravni usnik'' i stavova ''kupi si koja ti se više svidja''. I kako nisam išao danas sa namjerom tražiti lule, dočekala me ta odluka na prepad. Uglavnom kupio sam dvije koje su se meni jako svidjele. Kolika će im biti pušačka vrijednost i koliko će me moći služiti, vidjet ćemo.. Što s vremenom, što po mišljenjima vas iskusnijih. br.1 Prva je Parker Super Bruyere 832, sa druge strane piše Made in London, England, 4    br.2 E, sada dolazimo do druge lule za koju bih molio neke info ako netko zna? Kako ja volim kožu i hobby rad sa kožom, jako mi se svidjela ova koja je presvučena kožom. Natpis je nečitljiv. Mjere bi bile: ukupna dužina 17cm, širina žarnice 22m, dubina 45mm. Malo je veća, za ljude sa malo većim šapama.  ) EDIT: uspio sam ju identificirati, Longchamp ''Elvis''     Obje lule su iznutra vrlo ''čiste'' i glatke. Vidljivo je da su pušene ali nema naslaga. E sada, da ne davim Saleta stalno na Viber, ima li netko volje objasniti ili dati link, kako ih očistiti. Nesto sam čitao za sol i alkohol, ali nisam nasao potpune upute što , kako i koliko. Za izvana nema problema, budem ih sredio, brusio, polirao itd i tu sve znam raditi. Ali iznutra, nemam pojma... Kožni stalak sam složio doma nabrzinu da ih mogu bolje pofotkati.
Zadnja promjena: Lakeman; 20.02.17 22:19; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
 | |
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16255 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 16:05 | |
| Ove sve filtere i željeza pobacaj, to ti ne treba. A na forumu imaš cijeli topic "Tehnika čišćenja lula soli i alkoholom", pa potraži. Lule su sasvim ok i ne masiraj Saleta! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2161 Join date : 31.01.2017 Age : 42 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 16:12 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ove sve filtere i željeza pobacaj, to ti ne treba. A na forumu imaš cijeli topic "Tehnika čišćenja lula soli i alkoholom", pa potraži.
Hvala, budem! - bayro je napisao/la:
- Lule su sasvim ok i ne masiraj Saleta!
bez brige, mi se masiramo uzajamno. :primitive2: | |
|
 | |
DC74 Gasi mi se lula

Broj postova : 179 Join date : 03.11.2016 Age : 48 Lokacija : Rovinj
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 16:20 | |
| Upravo slušam thunderstruck i vidim ovu ljepoticu u koži. Svaka čast baš si dobro ubo. | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| |
 | |
SašaZg Hladan dim

Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 46 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 16:46 | |
| Ova kožna mi je malo "Plahnem te bičom" stil, al dobro. I NE masiramo se uzajamno! | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 16:54 | |
| Ok. Sorry, nisam znao da je tajna.  A jel zna netko koja bi to bila kozna lula? _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
 | |
Sarmageddon Oblak dima

Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 48 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 17:26 | |
| Vjerojatno neka francuskinja. A Parker su odlicne Lule, stara engleska firma, idu pod "Dunhill 2nd", Dunhillova druga klasa. Dunhill ih je davno kupio, kao i Hardcastle | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 17:40 | |
| Da, zaboravih napisati da sam saznao da je francuska. Trazim dalje...  _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
 | |

Broj postova : 16255 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 18:46 | |
| Uglavnom, dobro si trgovao! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |

| |
 | |
SašaZg Hladan dim

| |
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 20:05 | |
| Šalu na stranu; Parkerice su odlične i cijenjene lule, što ti je Sarma napisao, druga je najvjerojatinije francuskinja i to sam 99 % uvjeren da je Butz - Choquin (BC). Uglavnom - za 150 kuna si odlično trgovao! Kada ih dezinficiraš i središ, dugo i vjerno će te služiti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Suspiria Oblak dima

Broj postova : 1328 Join date : 13.03.2012 Age : 47 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.17 20:31 | |
| Znam tog lika od kojeg si kupio lule, tj. poznat mi je otprije s Hrelića, a i na Britancu se zna ukazati povremeno. Cijene mu nekad znaju varirati kakvog bude raspoloženja, tako sam od njega jednom kupio mini Petersonku za 25 kn (!), a s druge strane, dok je nedavno imao napadaje i tražio po komadu 50€ (a sve je bilo u rangu od 0-80 kn uvrh glave)  Prvo sam mislio da se zahebava, al nakon par upita uvidio da je to napadaj koji ga je u tom razdoblju držao. Tih desetak koje si danas vidio su mu u ponudi već neko vrijeme, pa je sreća da si ubo tu Parkericu u njegovoj normalnoj fazi ...eh da... i voli furat kvazi Krokse na partizanskim pletenim čarapama, po tome ga se nekad može raspoznat... Uglavnom, dobra kupovina  | |
|
 | |
Rakija Oblak dima

Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 36 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 8:39 | |
| | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 9:53 | |
| | |
|
 | |
SašaZg Hladan dim

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 16:54 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 16:56 | |
| Rakija, ti nisi normalan, majke mi! Još jedan ispad, unaprijediti ću te u admirala i streljati te sa bolesnom braćom u Irkutsku, pa plivaj po Angari! O Blue Oyster clubu se priča samo u MGP! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 18:28 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 18:38 | |
| Jbt, sjaje se kao pesja muda! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
kamarad igorrr Oblak dima

Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 51 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
 | |
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 06.02.17 20:18 | |
| Kožnu sam upravo premazao bajcom od tikovine kojim inače bojam kožu, nanio sloj da ne upija vlagu, izbrisao krpom, nanio vosak (vosak za oblikovanje brade i brkova) i iščetkao mekanom četkom za cipele. Fino je. Tamnija je sada ali barem je podjednako. Bila je malo nepravilno obojana koža. A Parkericu sam samo premazao voskom i strojno ispolirao. Sjaji se Kad se koža osuši, okinem nove fotke.  BTW ova kožna, tako, jako, dobro miriši  | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| |
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 07.02.17 15:47 | |
| Prekrasno si ih sredio! Svaka čast! Donesi ih u subotu na ocijenu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 38 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 07.02.17 15:54 | |
| Neprepoznatljivo! Odličan posao! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff  | |
| |
|
 | |
| Lakeman lule & stuff | |
|