| Dan pipe Njemačka - stigao paket | |
|
+5milo Leo Rakija bayro pipeclubsi 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
pipeclubsi Prva lula
Broj postova : 48 Join date : 01.03.2008 Age : 54 Lokacija : Maribor, Slovenija Omiljeni duhani : Black Mallory
| Naslov: Dan pipe Njemačka - stigao paket 08.06.17 21:31 | |
| Upravo dobio paket od Dan pipe, Njemačka. Ukupan iznos 162 eur, od toga 11,40 eur poštarina. Skoro sve u znaku latakije. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17561 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 08.06.17 21:37 | |
| A carina? Milo kaže da je to kod vas u Sloveniji zelo prepovedano! I kako se nekad u Jugi govorilo: zakoni se pišu u Beogradu, čitaju u Zagrebu, a primjenjuju u Ljubljani! P.S. Izbor duhana ti je više nego odličan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 08.06.17 21:53 | |
| Ali bayro... i filtere je uzeo... Inace, jirsa nije los. Probao kod našeg Miloša. | |
|
| |
pipeclubsi Prva lula
Broj postova : 48 Join date : 01.03.2008 Age : 54 Lokacija : Maribor, Slovenija Omiljeni duhani : Black Mallory
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 08.06.17 22:27 | |
| Ma kakva carina, pa mi smo svi Evropljani. Bila bi, da paket dolazi izvan Europe. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 11:39 | |
| Kakav je ovaj Red raparee? (***** ih te masakrirane etikete ubijaju mi uživanje u primijenjenoj umjetnosti!) | |
|
| |
Broj postova : 17561 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 15:18 | |
| Dobar! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 17:42 | |
| kazali mi kod Dan tobacco da ne šalju više u Sloveniju. Čudno. On dobio prepovedanu drogu a mene hebeju za lulu na carini. došla lula iz Turske na carinu i oni mi kažu što je to. Odgovorim jim ,da je lula dar za moj 40 rojstni dan ,vrijednost 25 dolara. Kažu oni da jim šaljem print screen naročila i gdje sam je kupio i kolika je vrijednost. Lula je bila slana kao poklon od Hilmija ) samo lula u etuijo i u škatli. Kažem jim ja ,da je lula dar od prijatelja i da jim ne mogu slati ništa jer je nisam kupio..... ..... iduča epizoda slijedi u Ponedeljak
| |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 19:59 | |
| Jbg.... Turska nije u EU.. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 20:24 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 21:14 | |
| ...činjenica je da je Milu stigla lula iz Turske koja nije (i neće ni biti tako skoro) u EU! A to da su slovenski carinici uvijek bili nemilosrdni, to je činjenica još iz Juge! Kada su na Sežani bili Bosanac ili Srbin, nema frke, ali ako je bio Slovenac - frka! ....taj je bolje od nas znao cijene svega u Trstu, od ženskih cipela do duhana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 21:40 | |
| Pitam se dali onda ne mogu dobit dar od prijatelja koji ne živi u EU | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 09.06.17 22:36 | |
| možeš uz plačanje carine... | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 40 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 10.06.17 12:51 | |
| vjerojatno će guglat slične lule i naplatiti ti VAT po tome. | |
|
| |
pipeclubsi Prva lula
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 10.06.17 16:27 | |
| - Leo je napisao/la:
- Kakav je ovaj Red raparee?
(***** ih te masakrirane etikete ubijaju mi uživanje u primijenjenoj umjetnosti!) To je Black Mallory, sličan Red Raparee i jedan boljih duhana na ovoj maloj planeti, bar meni strašno paše. A ona glupa upozorenja danas sam sva do zadnjeg prelepio sličicama fudbalera,koje su ostale mom malom prlikom skupljanja za album. To je moja navika i moja mala borba protiv netolerancije. Neka stave to i na sve noževe, sjekire, kiseline, automobile, tenkove, vukove, medvjede, ponore, rijeke...pa sve te to može povrijediti ili ubiti. Strašna besmislica je to. | |
|
| |
pipeclubsi Prva lula
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 10.06.17 16:48 | |
| Turska i sve izvan EU sigurno spada pod carinu, zato sam i odabrao Njemačku. Moram priznati, da sam već dve pune naruđbe ispunio kod konkurencije a na kraju ne šalju u Sloveniju i tako sam se sjetio Dan pipe koje poštujem još od vremena kad su mi besplatno slali one velike luksuzne kataloge, neki ćete se sjetiti. Taj katalog bio je praznik i najbolje čtivo, još ih čuvam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket 10.06.17 22:19 | |
| ...imam ih i ja negdje, te kataloge! I neke talijanske također sa novim Savinelli, Brebbia, Lorenzo i ostalim krasotama! To je u ona davna vremena prije interneta bio praznik za oči i dušu! Doduše, mogli smo za većinom toga samo sliniti, nešto sitno i nabaviti, ali smo bili uvijek u toku! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dan pipe Njemačka - stigao paket | |
| |
|
| |
| Dan pipe Njemačka - stigao paket | |
|