| Mini preša za duhan? | |
|
+8SašaZg Davorin foksieloy Vander bayro Tomo1978 dado Lakeman 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Mini preša za duhan? 06.11.17 16:58 | |
| Da li je netko pokušao sam prešati duhan ovakvim napravama? Kasnije režeš po volji... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 17:10 | |
| Meni se presani bas ne sviđaju! Volim jedino presane cvarke! :grin: | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 19:09 | |
| Previse alata po rukama....bolje nek to odrade dunhilli , mac barreni i ostali manualci za mene..... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17503 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 19:49 | |
| To je za one Zeppeline. Not my cup of tea... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 19:58 | |
| - bayro je napisao/la:
- To je za one Zeppeline. Not my cup of tea...
Kakve Zepeline? EDIT: skuzio. Zasto ne bi mogao nabiti duhan, kasnije narezati na coinove i pusiti u luli? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 20:10 | |
| Ako tako duhan duže zadržava svježinu, onda i nije loše. A i lijepo izgleda duhan. Uredno..
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 21:29 | |
| Well piše na tom tvom linku da 11.11. bude 5 i pol dolara, pa budem onda isprobal naručit. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8306 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 06.11.17 22:53 | |
| prešao duhane, ali u pravoj preši... ovo mi uopće ne izgleda pouzdano.. i napravljeno od aluminija, nisam siguran da navoj može izdržati baš preveliku silu... inače duhan, je barem meni, bolji prešani... | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 07.11.17 20:31 | |
| Čemu prešati već prešane i pripremljene duhane. Jedino ako nabereš list, pa ga sprešaš na pet tona na četiri pet godina da priroda napravi svoje. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 07.11.17 21:12 | |
| - SašaZg je napisao/la:
- Čemu prešati već prešane i pripremljene duhane. Jedino ako nabereš list, pa ga sprešaš na pet tona na četiri pet godina da priroda napravi svoje.
najbolje je ostaviti ga da odlezi 25-30 godina da sazri. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 07.11.17 21:52 | |
| Miloš je prešao duhan pomoću škripa i tubice šumećih tableta. Dobio neku vrstu cakea. | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| |
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 08.11.17 0:50 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Miloš je prešao duhan pomoću škripa i tubice šumećih tableta. Dobio neku vrstu cakea.
To i jest neka osnovna misao _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 11.11.17 18:29 | |
| Danas je 5 USD _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 12.12.17 14:59 | |
| Evo stiglo mi je, rekoh, da piknem za probu.
Napunio sam ga mixom mississippi muda i symphonija. Izgleda robusno, manje više ekipa iskemijala nešto od cijevi i navoja.
Javim kako će ispasti. | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 12.12.17 15:25 | |
| super. Koliko mislis drzati presano? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 12.12.17 15:32 | |
| Ne znam još, barem 2 tjedna. Ima kakvih preporuka? | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 12.12.17 16:48 | |
| Ok, nije mi vrag dal mira, otprl sam da vidim kaj napravi samo prešanje (možda 2 sata prošlo?) bez čekanja. [You must be registered and logged in to see this image.]Plug je dosta tvrd, nije ga lako razlomit. Mastan je jako, i vlažan. Promjer je 2cm, idealno ide u većinu žarnica koje imam. [You must be registered and logged in to see this image.]Unatoč oštrom nožu rubovi se lagano mrve pri rezanju, vjerojatno zbog manjka vremena provedenog u preši. No generalno coinovi ostaju u komadu. [You must be registered and logged in to see this image.]Sad sam zaintrigiran, idem opet napuniti i ovaj puta ostaviti dulje. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 13.12.17 19:43 | |
| - Davorin je napisao/la:
- i napravljeno od aluminija, nisam siguran da navoj može izdržati baš preveliku silu...
Odgovor na ovo je: Danas su moje slabe ručice uspjele poglodat navoj dok sam htel videt kolko jako mogu stegnut prešu. Tak da u potrazi sam za drugim čepom. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8306 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 13.12.17 21:40 | |
| e moj foksi... kineska kvaliteta i powerlifter ne idu zajedno | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 13.12.17 23:55 | |
| ..ma to je njemu rutina...čist normalno kad diže 200 kila utega..a di ovo malkice pritegnut... | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 20.12.17 16:15 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
| |
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? 20.12.17 17:44 | |
| Ne znam sta vidite u njima? Iovako ih izmrvite prije punjenja! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mini preša za duhan? | |
| |
|
| |
| Mini preša za duhan? | |
|