| FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) | |
|
+7Tomo1978 wranjo123 Majka Davorin Hrv Rakija Lakeman 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator

Broj postova : 2170 Join date : 31.01.2017 Age : 43 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 23.01.18 21:49 | |
| Koje filtere kupujete, gdje ih nabavljate? Dimenzije, materijali? Ima li razlika u kvaliteti u različitim vrstama filter materijala? Ovo su moji VAUEN sa ebaya iz Singapura 20kom - 2.5 usd (0.75 centi / komadu) Koliko ja koristim filtere, bude mi ovo dovoljno za 6 mjeseci. [You must be registered and logged in to see this link.]Molim sve članove koji samo žele trolati sa stavom prema lulašima koji puše s filterom, da lijepo zaobiđu temu. Pokušavamo stvoriti temu koja bi pomogla lulašima koji žele pušiti s filterom._________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
 | |
Rakija Oblak dima

Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 36 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 23.01.18 22:04 | |
| Ja koristim iste, samo ih kupujem u trafici. paket 40 komada cca 40kn.
Inace imam jos sa strane balsu i vauen papirnate filtere 9mm koje sam dobio na jednoj aukciji. Inace, papirnati filter mi je gori nego da pusim bez.
Balzu (kas je imam) koristim za engleze, ugljen za virginie i aromatike. | |
|
 | |
Hrv Prva lula

Broj postova : 86 Join date : 20.01.2018 Age : 54 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 23.01.18 22:17 | |
| Pusim lule iskljucivo sa filterima, 9 mm vauen, Havana shop 79 kn i u savinellicama 6 ili 9 mm, savinellijevi filteri balsa sistem , isto ih kupujem u Havana shopu, mislim da su 29 kn. Meni lula vise pase sa filterom, s obzirom da nikada nisam bio pusac cigareta, pa me prejaki nikotin smeta. A ovi koji se rugaju pusacima s filterom, kaj komentirati, -- KOMENTAR OBRISAN -- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
 | |
Davorin Pipe maker / Moderator

Broj postova : 8143 Join date : 05.02.2008 Age : 67 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 23.01.18 22:20 | |
| Postoje i filteri s meershaumom... nešto što ne bi trebalo mjenjati okus dima nego samo pokupiti višak vlage...
uz put malo bi ipak pripazio na komentare iz prethodnog posta | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2170 Join date : 31.01.2017 Age : 43 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 23.01.18 22:34 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] malo samo pripazi na izražavanje, ne opominjemo dva puta na takve komentare. I nesto ti nije u redu sa slikama, prikazuju se naopačke: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
Majka Hladan dim

Broj postova : 829 Join date : 18.08.2015 Age : 37 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 23.01.18 23:03 | |
| Koristim 6mm balsu, jer su svi drugi kao npr. White Elephant meer i active charcoal neupotrebljivi... 9mm koristim vecinom meerschaum filtere od White Elephanta, Passatore... Od aktivnog ugljena preporucio bih Big Ben, Stanwell i Blitz iz razloga toga jer su s obje strane keramicke kapice... | |
|
 | |
wranjo123 Oblak dima

Broj postova : 1903 Join date : 23.08.2016 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 0:15 | |
| Koristim 9mm vauen dr pearl koje kupujem u Budimpešti. Ako se ne varam kutija od 200komada dodje oko 100kn. Za razliku od ostalih 9mm, ovaj mi ne mijenja okus. 6mm koristim savineli balsu koju nabavljam iz Italije za 2 eura 20 komada preko cimericinog decka  | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 0:20 | |
| - Majka je napisao/la:
- ...preporucio bih Big Ben, Stanwell i Blitz iz razloga toga jer su s obje strane keramicke kapice...
Zašto je to prednost? osim što ne moras tih pola sekunde paziti da okrenes ispravno? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
Tomo1978 Hladan dim

Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 45 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 7:23 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Majka je napisao/la:
- ...preporucio bih Big Ben, Stanwell i Blitz iz razloga toga jer su s obje strane keramicke kapice...
Zašto je to prednost? osim što ne moras tih pola sekunde paziti da okrenes ispravno? Moraš...ali šta je pola sekunde u jednom danu...prava sitnica  inače , koristim one koji su dostupni, 9mm. Vauen kod nas a imam i one sa slonom sa ebaya i nije mi neka razlika, sve je to isti ..... peeep. | |
|
 | |
Sarmageddon Oblak dima

Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 49 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 11:35 | |
| | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 12:45 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] : Slika govori vise nego tisucu rijeci!  | |
|
 | |
Sarmageddon Oblak dima

Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 49 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 16:31 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.] : Slika govori vise nego tisucu rijeci!
 Je 😊 Mada moram priznati da su od Passatore Meerschaum filteri isto odlicni.. sam ih nema bas uvijek A ovi Stanwellovi su nenadmasni po cijeni 😂😂 | |
|
 | |
Leo Oblak dima

Broj postova : 3082 Join date : 17.09.2010 Age : 30 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 16:56 | |
| Ja volim Vauenove. Bio sam kupio one s meršaumom, sa slonekom gore i znaju mi teško vući i ispuštati bijelu prašinu van. Balsu nisam probao. Rijetko zapalim s filterom samo neke duhane. Veći mi je problem što ponekad kad hoću staviti ispadne da je rupa prekratka pa mi je čudno da je lula za 9mm filter i onda ne stane. | |
|
 | |
dado Oblak dima

Broj postova : 1046 Join date : 05.01.2017 Age : 56 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 24.01.18 16:59 | |
| Zaprijeti mu! Ima da stane! | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 02.02.18 13:51 | |
| Danas naisao na FB na ove fotke. Ovo su filteri za motane cigarete [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
Rakija Oblak dima

Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 36 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 02.02.18 15:52 | |
| Probao na početku lulaške karijere... nije mi se svidilo... Zanimljivo je da im je mjera 6mm, pa bi u 6mm lule išli savršeno. | |
|
 | |
dado Oblak dima

Broj postova : 1046 Join date : 05.01.2017 Age : 56 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) 02.02.18 17:32 | |
| Ja takve 8mm koristim i ok su! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...)  | |
| |
|
 | |
| FILTERI za lule (vrste, proizvođači, iskustva...) | |
|