ah, nisam odavno pogledao na forum, živjeli mi svi. Slabo dimim lulu u zadnje vrijeme, vratio se na duhan za motanje... Ali vuče me neka Savinellica na ebayu, pa tko zna možda se i vratim... Ostavio sam 2 lule (Stanwell i Pasatore maslinu), ostale prodao...
Pa evo sad naletim na ovu temu... William ahhaha, lik je lud ko šiba i kako bayro kaže bez okolišanja definitivno teški šupak. Ja sam se ipak uspio zabaviti par puta i nabavio nekoliko ok lula od kojih 1 još uvijek imam, sa prvom sam još uvijek zadovoljan, a dalje sam mogao proći i bez njega... Može se s njim ako znaš što želiš, ali oprezno, treba ga natjerati da dobro slika i ne zaletiti se. Dobre lule odu brzo, većinom na stranici ima neke prastare primjerke koje nitko ne želi... Cjenkat se s njim treba obavezno, najčešće u startu reagira 'grubo' onda sutra šalje mail, pa pristane i tako. Doživljaj ko da kupuješ lule na Danskom pazaru
PerB likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Da, na prvu je malo cudan al ima okay lula po korektnim cjenama i moras ih sam dovest u stanje za pusenje. I svaka koju sam kupija od njega se jako dobro pusi- 20ak lula: Loran, Brakner, BBB, Stanwell, Graco, Hardcastle, Orlik, Dunhill, Parker, Chacom….
Igor ZG, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post