Velmoz Prva lula
Broj postova : 17 Join date : 21.02.2018 Age : 53 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Eileen`s Dream 24.02.18 23:48 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Nešto najbolje što bih preporućio svakome... | |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 0:55 | |
| Probao sam ga nekoć davno. Iznenađujuće dobar duhan. Nego... mogao si napisati još koju riječ o njemu pa ubaciti u recenziju... ovko baš i nije nešto pretjerano informativno. [You must be registered and logged in to see this link.]. | |
|
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 10:34 | |
| Meni je to po opisu iskreno blize kutiji instant capuccina nego duhana... | |
|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 10:42 | |
| Meni isto tak...Irish Cream & White Chocolate Truffles...a di je tu duhan? No, mozda se varam, mozda je duhan zbilja super...nemres znat dok ne probas! | |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 11:29 | |
| - Majka je napisao/la:
- Meni je to po opisu iskreno blize kutiji instant capuccina nego duhana...
Ulravo takav okus i ima. Za zasladiti se povremeno. | |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 11:40 | |
| Veoma aromatiziran, ali nema kemijski okus nego malo suptilnije.
Meni je bil ok, na kraju sam ga mislim rakiji slal? No bolji su mi bili eileens dream cigarilosi. | |
|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 12:04 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] , tema je prebačena pod Ostali duhani, mišljenja preporuke itd.. jer za pisanje recenzije postoji standard. Nije dovoljno staviti fotografiju limenke i napisati ''Preporučujem''.To nije recenzija. Kako se pišu recenzije se može pročitati ovdje: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Eileen`s Dream 25.02.18 15:02 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Veoma aromatiziran, ali nema kemijski okus nego malo suptilnije.
Meni je bil ok, na kraju sam ga mislim rakiji slal? No bolji su mi bili eileens dream cigarilosi. Jok. Bila piksa u PKPL. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Eileen`s Dream | |
| |
|