Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Savinelli Leonardo 02.04.18 0:15 | |
| Pre svega sretan uskrs svima koji slave ! No, zna li neko ća o ovom duvanu ? Video sam ga na sajtu Havana shoppa iz Zagreba a intrigantna mi je kutijica, [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17448 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Savinelli Leonardo 02.04.18 11:52 | |
| Ja ga u Havani nisam vidio. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2213 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Savinelli Leonardo 02.04.18 12:14 | |
| Pročitati upute pisanja na forumu!Ovaj dio je , kao što je naznačeno, za recenzije duhana. kako se pišu recenzije, se nalazi na vrhu ove iste stranice na ovom linku: [You must be registered and logged in to see this link.]Za pitanja i mišljenja postoji podforum u čijem nazivu stoji: ''Ostali duhani & pitanja, mišljenja, preporuke'' i tamo se postavljaju ovakva pitanja. LINK: [You must be registered and logged in to see this link.] LOCK. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Savinelli Leonardo | |
| |
|