| Hello to everyone from Spilamberto,Italy | |
|
+13Lakeman foksieloy Davorin Horla oliohardi bayro leonhardy Majka G.S.Patton Suspiria sinus babaq manuele 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 16.05.18 12:24 | |
| Ovako: Drago mi je da imamo člana foruma van naših krajeva. Počeo je pisati na hrvatskom što je OK i onda malo po malo ubacuje talijanski i evo sad zadnji post cijeli samo na talijanskom. Nedavno smo imali sličan slučak iz Turske gdje je čovjek pisao engleski,(kojeg zna puno više članova nego talijanski) pa smo mu rekli da to nije moguće ovdje. Isto tako, smo članovima koji pišu ćirilicu objasnili da to isto nije prihvatljivo. Dakle, @manuele , ili piši na hrvatskom (ili neki ex-YU jezik) ili to neće funkcionirati nažalost. Otvorio sam novu potkategoriju gdje se mogu stavljati najave za takve evente, druženja i sl. na hrvatskom molim (ili neki ex-YU jezik). https://www.dimlule.com/f34-meounarodna-i-meouregionalna-druzenja-sajmovi-pipe-showMožda će se netko naljutiti, ali takav je dogovor i kad bi počeli raditi iznimke, onda bi talijani pisali na talijanskom, turci na turskom, mađari na mađarskom itd.. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
manuele Prva lula
Broj postova : 15 Join date : 13.05.2018 Age : 47 Lokacija : spilamberto Omiljeni duhani : balkan sasieni
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 16.05.18 19:33 | |
| Ispričavam se Mr. Lakeman Pogriješio sam.Htio sam pisati engleski,zapisao sam na talijanskom prijatelju Rakija. Hvala vam puno za vaše razumijevanje. Manuele. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 16.05.18 20:37 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 16.05.18 23:20 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 21.05.18 14:08 | |
| Benvenuto!
Neću ja nikoga banirati tko dođe s dobrom namjerom, a ovo nije samopromocija i već je Laki regulirao jezik. | |
|
| |
manuele Prva lula
Broj postova : 15 Join date : 13.05.2018 Age : 47 Lokacija : spilamberto Omiljeni duhani : balkan sasieni
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 21.05.18 20:00 | |
| - Leo je napisao/la:
- Benvenuto!
Neću ja nikoga banirati tko dođe s dobrom namjerom, a ovo nije samopromocija i već je Laki regulirao jezik. Vrlo njezan Leo!! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17556 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 21.05.18 20:02 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 21.05.18 21:50 | |
| Blag je kao eutanazija | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 21.05.18 22:43 | |
| Vrlo nježan = molto gentile! Pravi prijevod je vrlo pristojan! A google translate to doslovno prevodi! | |
|
| |
manuele Prva lula
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy 22.05.18 7:16 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hello to everyone from Spilamberto,Italy | |
| |
|
| |
| Hello to everyone from Spilamberto,Italy | |
|