paludamentum Oblak dima

Broj postova : 1005 Join date : 15.04.2015 Age : 30 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
 | Naslov: Barcelona 12.06.18 15:15 | |
| Evo bas mi je draga tamo pa mi je javila da ima veliki izbor u ovoj trgovini koja je na La Rambli i dela skoro stalno: [You must be registered and logged in to see this link.]Ne zeli mi fotkat policu s duhanima jer tvrdi da cu pretjerat s narudzbom  ali ima par fotki na google-ovoj lokaciji pa mozete dobit dojam ugl sve dobre EU stvari (Dunhill, Peterson, Capstan...) veli da su cijene oko 8 eura za 50g | |
|
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16321 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Barcelona 12.06.18 15:57 | |
| Tamo je na La Rambli lulaški raj! Ima svega, a cijene dvostruko manje nego u Italiji ili Austriji! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Zmajevic Gasi mi se lula

Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 48 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
 | Naslov: Re: Barcelona 12.06.18 16:01 | |
| Znači pravac Barcelona ! Mogao bih reći da im treba stručnjak za latinsku terminologiju u medicini kako bi transkribovali na katalonski, kada me za pulmologiju niko više ni ne pita (Caka je što sam ja pulmolog ali mi ne daju da se time bavim !!!) | |
|
oliohardi Oblak dima

Broj postova : 1825 Join date : 02.05.2017 Age : 61 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
 | Naslov: Re: Barcelona 13.06.18 16:13 | |
| Pa to je u ovim vremenima normalno,novi eksperti najvise vole da se bave onim o cemu pojma nemaju.I sta ces im ti,da im ukazujes na njihovo neznanje... | |
|