| Pocetak kolekcije | |
|
+9imnik oliohardi Lakeman Zmajevic bayro foksieloy babaq Davorin Zoo 13 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zoo Prva lula
Broj postova : 7 Join date : 14.06.2018 Age : 45 Lokacija : Novi Sad Omiljeni duhani : Dok ne probam sve, omiljeni nemam
| Naslov: Pocetak kolekcije 28.06.18 9:45 | |
| Pozdrav svima, od nedavno sam postao ljubitelj lula, pa sam na brzinu napravio malu kolekciju, prve 4 su mi super, 5a je zajeb ni prvi ni poslednji u zivotu, tako da ce se zameniti sa nekom 6om 1.Aldo Morelli Jolly Color 2.Adventure 3.Lorenzetti Nero 4.Lorenzetti 5.Denicotea | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8298 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 10:07 | |
| Lijepo, i sasvim dovoljno za pocetak... u cemu je problem s petom? | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 10:08 | |
| Za pocetak odlicno. Pomalo i sa guston | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 10:09 | |
| Zanimljivo, hrabro naprijed! | |
|
| |
Zoo Prva lula
Broj postova : 7 Join date : 14.06.2018 Age : 45 Lokacija : Novi Sad Omiljeni duhani : Dok ne probam sve, omiljeni nemam
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 10:18 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Lijepo, i sasvim dovoljno za pocetak... u cemu je problem s petom?
Plasticna je i nesto mi nije kao ostale 4, sa ostalim uzivam, a sa 5om i ne bas, ali nema veze | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17448 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 11:46 | |
| Denicotea nisu loše lule. Ne razumijem - plastična? Djeluje plastično ili je plastika-plastika? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zoo Prva lula
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 11:49 | |
| - bayro je napisao/la:
- Denicotea nisu loše lule. Ne razumijem - plastična? Djeluje plastično ili je plastika-plastika?
Plastika - plastika, bas plastika | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 12:32 | |
| Ne bih to očekiva od Denicotetice, da li si siguran da je i žarnica od Plastike, čak i unutrašnjost ? Možda ti se samo čini zbog kvaliteta usnika... | |
|
| |
Zoo Prva lula
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 13:32 | |
| - Zmajevic je napisao/la:
- Ne bih to očekiva od Denicotetice, da li si siguran da je i žarnica od Plastike, čak i unutrašnjost ? Možda ti se samo čini zbog kvaliteta usnika...
Gotovo sam siguran da je cela plasticna, malo mi se to ne dopada, mada tu mi je pa cu je koristiti svakako, ali sa drugim duvanom, nije mi ok sa Stanwell-om, danas cu probati sa Borkum riff originalom pa cu videti, probao sam jos neki 5 gramski sa Denicoteom i nije mi se svidelo kako se pusi a ni taj duvan. | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 13:46 | |
| Što bi rekao gospar Oli svojevremeno, I dobar duvan je loš u lošoj luli. Ja ti iskreno savetujem da naručiš po 1 oz preko smokingpipesa radi degustacije šta ti se svidja, ima i ona radnjica u Novom Sadu ali sam čuo da je preskupa. Iskreno govoreči, borkumi, larseni i stanwelli su naparfemisani... Eventualno da nadješ crvenu Amforu koja je dobra za početak | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2213 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 13:47 | |
| Ako je stvarno plastika (iako sumnjam), onda ju nemoj nikako pušiti. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Zoo Prva lula
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 15:31 | |
| Provericu kad dodjem sa posla, cak je i ostro oko moje zene pogledalo, komentar je bio potvrdan | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 17:39 | |
| A jel si 100% sigura da je Denicotea ? Ja ih imam 2 i sasvim su ok, možda je neka kopija (Da li iko pravi fake marke lula ?!)...? Ili su se isprofanisali, tko zna... | |
|
| |
Broj postova : 17448 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 17:52 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Ako je stvarno plastika (iako sumnjam), onda ju nemoj nikako pušiti.
Laki je u pravu definitivno što se tiče nepušenja, ali sumnjam da je plastika. Za tako nešto još nisam čuo. U to ne brojim one kineske užase sa mrežicom, koje vrište da su od plastike. Ova Denicotea ne djeluje tako. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zoo Prva lula
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 19:18 | |
| Izgleda da casica nije od plastike, malo sam zagrebao sa noktom dole gde se spaja sa usnikom, bas je sad pusim, nekako mi je prazan dim, nije kao ostale | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 19:24 | |
| Nije plastika,verovatno je samo lakirana spolja,bar ja mislim.Imam jednu takvu slicnu Denicoteu i uopste je ne koristim jer mi je svaki duvan iz nje los. Kupljena nova, upusena i pusena jos 5 puta. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3183 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 28.06.18 21:26 | |
| Za pocetak lepa kolekcija. ako ti se ta Denicotea lose pusi, ostavi je po strani. Mozda jednog dana naletis na neki duhan koji se u njoj dobro pusi. Ima takvih lula. Cisto sumnjam da je Denicotea izbacila nesto plasticno. Nisu to neke high lule, ali su sasvim korektne. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 29.06.18 12:04 | |
| - imnik je napisao/la:
- Za pocetak lepa kolekcija.
ako ti se ta Denicotea lose pusi, ostavi je po strani. Mozda jednog dana naletis na neki duhan koji se u njoj dobro pusi. Ima takvih lula. Cisto sumnjam da je Denicotea izbacila nesto plasticno. Nisu to neke high lule, ali su sasvim korektne. Slažem se, časni Imniče! Nekad će leći za neki duhan. Neka je. No ostale lule su odlične, u svakom slučaju početak kolekcije koja će rasti ekponencijalno, kako to već ide! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 29.06.18 15:31 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 29.06.18 15:54 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 01.07.18 23:10 | |
| ..za početak sasvim ok.kolekcija..ja sam krenuo sa nekom no name lulom..al je ok i jos je koristim,a platiku(ako to jest) svakako izbjegavaj.. | |
|
| |
Mire Prva lula
Broj postova : 21 Join date : 18.05.2018 Age : 66 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije 12.07.18 15:40 | |
| Zoo ,više nego dobro za početak, ako imaš neku dilemu slobodno mi se javi, naravno mogu pogledati i tu denicoteu ako hoćeš. Ta, sugrađani smo . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pocetak kolekcije | |
| |
|
| |
| Pocetak kolekcije | |
|