| Pozdrav plemeniti... | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 17:53 | |
| Hvala dečki svratite na piće u “Pića“, ja postujem turu! |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17379 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:03 | |
| Nemoj se samo zezati! Ništa nama nije teško, pa niti tih četiri stotine i nešto sitnog do Beograda...Ludi smo ti mi kao kupus! Samo reci gdje je taj ugledni ugostiteljski etablisman? Negdje na Skadarliji ili na Adi... :primitive2: | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:10 | |
| Čini mi se Bayro da je virtualan na stranici Pića. Nema veze možemo ga materijalizirati u Korzu... :-))) Još malo, pošto ionako nosimo laptopove na druženja, možemo uspostaviti video konferenciju..... Tako da svi mogu, kao avatari, biti pridruženi užem sastanku Pipsona. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:11 | |
| Ha! pa evo i prevoz sam vam obezbedio KLIK |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:15 | |
| A i ono za Begrad vredi razmotriti Samo ako bi se okupili u trojke sa lulama u zubima i prošetali Knez Mihailovom, čaršija bi se poplašila.... Ovde lulere bije loš glas Sa nargilama bi još nekako i prošli |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:19 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17379 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:23 | |
| Pa dobro....to stoji...sve pitom neki svijet tamo oko tvoje kapije! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:34 | |
| - Davorin je napisao/la:
- U kome smislu loš glas?
..sve što hoda i dimi ubačeno je “sa strane“ Šalim se, ali za ono malo šetnji što ih napravim vikendom (u pristojno vreme), u zadnjih deset godina video sam samo nešto stranaca da dime... Kamo lepe sreće da sam ovde video neku bratiju da sedi kao vi u Korzou... A lepih mesta ima mnogo... U centru i na Dunavu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:39 | |
| - kkurilj je napisao/la:
- A da se nađemo negdje na pola puta, u Osijeku recimo?
Ma Sremski Karlovci su pravo mesto... Velika terasa sa lepim kovanim ogradama, na obali Dunava, hladovina, na stolu mali kotlić sa ćorbom, a onda smuđ “orly“.... Na sredini je, ni tamo ni amo... jedino fali da se čuje Strauss... :| |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:47 | |
| Pa i nije loša ideja, jesen bi mogla poslužiti za realizaciju. Kažem ja koji još nisam ni do Kruneka skočil... ;-))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:50 | |
| Ovo sa Sremskim Karlovcima mi se bogami sviđa...Mogli bismo to negdje na jesen organizirati... A možemo i Straussa povesti da nam pjeva "pod uvce"! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 18:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 19:04 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ovo sa Sremskim Karlovcima mi se bogami sviđa...Mogli bismo to negdje na jesen organizirati... A možemo i Straussa povesti da nam pjeva "pod uvce"!
ne smem lajati sada pošto nam je “proeuropska“ vlada na pomolu inače ako Strauss bude dolazio da svira na uvce, znamo kome će doći, a za nas smrtnike... ma baš ga briga... |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 19:06 | |
| Samo ti deri...A možemo i Vivaldija povesti - taj navodno svira violinu sitno...sitno... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 19:11 | |
| - bayro je napisao/la:
- Samo ti deri...A možemo i Vivaldija povesti - taj navodno svira violinu sitno...sitno...
To je onaj odličan pizza-majstor sa onim šarenim pizzama što se jedu tokom cele godine - sa jajem? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 19:40 | |
| Definitivno, samo da nebi druženja bil tako rijetka, barem u mom slučaju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 23:05 | |
| - Beluga je napisao/la:
- Ovako izgleda otprilike....
pozdrav brate po dimu. ima u Banja Luci kod punca i punice slicno mjesto.terasa do pola Vrbasa.mrak mjesto. a banjalucanke,kazu,lijepe kao i nekad.danas su lijepe to znam sigurno.a i broj im je,kazu,ko i nekad.tri ljepotice na jednog.pa biras. jos samo da pipe shop otvore... |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 01.07.08 23:44 | |
| Joj, Hole brate, ne diraj stare rane... Bila jednom jedna Alma iz Banjaluke....Koja krasotica... Što je sa njom kasnije bilo nemam pojma...Odnijeli je vjetrovi rata....Jebo rat i tko ga izmisli! | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 02.07.08 11:46 | |
| Decki a da malo prebacite u brbljaonicu? _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 02.07.08 12:03 | |
| Grint, grint! | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 02.07.08 12:10 | |
| Pa moram malo admin bti _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... 02.07.08 12:12 | |
| Znam, znam, moraš malo glumiti strogoću! Sve mi je jasno! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav plemeniti... | |
| |
|
| |
| Pozdrav plemeniti... | |
|