Broj postova : 630 Join date : 08.01.2021 Age : 30 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mac Baren Dark Twist, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 13:23
Meni isto ne prikazuje te cijene. Vrlo čudno. Je l si siguran [You must be registered and logged in to see this link.] da nemaš neki popust kao redovna mušterija?
Sokreos likes this post
Sokreos Peče me jezik
Broj postova : 514 Join date : 03.04.2019 Age : 38 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs,
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 13:40
Imaš pravo, netko je nekog izgleda na brzinu zamuljao 😄. Naručivao sam danas redovno, i bilo je na stranici obračunato po novim cijenama, skoro sam pao sa stolice, sad sam išao potvrditi transakciju na m-bankingu i cijene su po starom. Kakav je ovo štos s njihove strane? Ne bih bez veze skrinao i obavještavao forum.
Sokreos Peče me jezik
Broj postova : 514 Join date : 03.04.2019 Age : 38 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs,
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 13:43
Dođe mi da ih kontaktiram i spomenem im se bliže rodbine, ali ajde, narudžba je redovna pa ...
bayro likes this post
Sokreos Peče me jezik
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 13:48
v.milan je napisao/la:
Meni isto ne prikazuje te cijene. Vrlo čudno. Je l si siguran [You must be registered and logged in to see this link.] da nemaš neki popust kao redovna mušterija?
Jesam, skinuli su mi redovnu cijenu 😄
Sad sam bio na stranici i cijene su redovne sada. Tko tu koga i zašto????
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 304 Join date : 24.11.2020 Age : 48 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 14:42
Kod ovih nižih cijena ti nisu uračunali porez. Lijepo ti piše, VAT 0%!
Slajs likes this post
Sokreos Peče me jezik
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 14:50
E bravo za njih. Piše, ali koji je razlog ne znam, ali sumnjam da je slučajna pogreška. Pošto nisam informatičar, ne znam jel se moglo desiti prilikom učitavanja stranice na mobitelu da nije učitan i zbrojen porez i to kako za koje duhane? Da je sve pa hajde. A ja požurio da vam objavim dobru vijest.
Nikša and Vortimejovrh like this post
Slajs Hladan dim
Broj postova : 865 Join date : 02.08.2020 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Haymaker, Escudo
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 16:49
Najvjerojatnije je došlo do toga zbog pristupanja njihovoj web stranici putem mobitela; moguće i bez obzira na to je li korisnik prijavljen.
Svakako bi dodatno trebalo provjeriti ovakve informacije prije njihove objave!
Vortimejovrh likes this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 630 Join date : 08.01.2021 Age : 30 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mac Baren Dark Twist, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 18:46
Kako smo poletjeli. Čim smo toliko brzi na okudaču znači da je vrijeme za grupnu nabavku.
Nikša and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 08.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 18:55
Slažem se
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 15973 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 22.07.22 9:20
[You must be registered and logged in to see this link.] to nisi naručivao preko Belog odela? Jer ove cijene su jaaaaako niske - ovo što je [You must be registered and logged in to see this link.] objavio su realne cijene po kojima meni komšija Igor (carski i kraljevski dobavljač duhana ) kupuje već dvije godine.
EDIT: Sada vidim da ste to već drugovi i braćo riješili, nije mi se stranica do kraja otvorila, ali OK, neka sad ostane, ne treba biti brz na okidaču, a da je vrijeme za grupnu nabavku duhana - uvijek je vrijeme!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Nikša and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 08.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 22.07.22 10:14
Tako je!
bayro likes this post
Sokreos Peče me jezik
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 22.07.22 11:05
Ja išao logikom: "željezo se kuje dok je vruće" 😄 Imao sam najbolju namjeru. Još nisam potvrdio transakciju na m-bankingu, a već sam išao objaviti na forumu.
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post