| Vredi li ovo? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
| Naslov: Vredi li ovo? 09.10.19 20:27 | |
| Ova lula, ako je naručim iz UK, koštaće sa sve shippingom - 43 eu [You must be registered and logged in to see this image.]na sajtu [You must be registered and logged in to see this link.] košta 32 funte. Ista ta lula, ovde [You must be registered and logged in to see this link.] košta 54eu Ne znam kako ide sa poštarinom iz Francuske, ali šta god da naručim iz UK, poštarina ispada smešna. Slična lula u Nemačkoj je oko 90eu (plus pođtarina verovatno 40-tak) Mišljenja? Je li ovo dobra prilikica? | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 35 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Vredi li ovo? 09.10.19 21:14 | |
| Simpaticna lulica. Ako ti se svidja onda vredi | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Vredi li ovo? 09.10.19 21:39 | |
| Kupi od Engleza ovu što je najjeftinija, samo se požuri, Brexit je blizu! I kako reče Branislav, ako ti se sviđa, nemaš se što misliti! Inače, i meni se sviđa ta kao rhodesian 3/4 bent verzija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
| Naslov: Re: Vredi li ovo? 09.10.19 21:56 | |
| diplomate.. ubediste me u dve reči... zahvaljujem kupio | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 168 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Vredi li ovo? 09.10.19 22:00 | |
| BC su skroz ok, a nisu skupe. Imao sam nedavno 4 kom i jednu sam dimio i odlična je bila. Lijepo su ležale u ruci, a usnici i vrijes skroz dobro izgledaju, kvalitetno. Na ebayu su sve 4 otišle... Ako ti se sviđa (meni se sviđa), cijena se čini korektna... javi kad stigne A taj Brexit ako se ikad dogodi, morat ću Njemački naučit... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Vredi li ovo? 10.10.19 0:28 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Imam je godinama i uvijek je rado pušim - Butz-Choquin, Carat. Odlična lula! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Vredi li ovo? 11.10.19 10:22 | |
| Wow, bayro, baš elegancija. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vredi li ovo? | |
| |
|
| |
| Vredi li ovo? | |
|