Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: pipetrader.de 17.03.21 13:17
Negdje sam naletio na ovu stranicu, a nisam primijetio da je ovdje na forumu spominjana, pa ako netko slučajno ima iskustva da je ovdje kupovao ili što već NEK podijeli s nama. Ja sam našao neku lulu za koju sam zainteresiran pa zato pitam, ne laje pas zbog sela ...
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: pipetrader.de 17.03.21 13:47
nije ovo loše.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17456 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: pipetrader.de 17.03.21 15:11
Zanimljiva stranica. Čak ni cijene nisu nabrijane. Gledam "Ardor", koji je inače skup kao dragi kamen, može se naći za 120 eura.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 168 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Naslov: Re: pipetrader.de 17.03.21 15:21
Lule izgledaju dobro, a cijene su skroz ok za korištene lule u dobrom stanju, posebno ako ih šalje čiste... Čak nisu preskupe ni ove 'Ungerauchte'.
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: pipetrader.de 17.03.21 15:24
upravo to. uopšte nije preterivanje sa cenama, a lule na slikma izgledaju jako dobro.
bayro likes this post
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 168 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Naslov: Re: pipetrader.de 17.03.21 15:30
ipak ne bi bilo na odmet još par fotografija iz različitih kuteva...[You must be registered and logged in to see this image.]
ssekir75 and v.milan like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17456 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: pipetrader.de 17.03.21 16:26
Ignoro je napisao/la:
Lule izgledaju dobro, a cijene su skroz ok za korištene lule u dobrom stanju, posebno ako ih šalje čiste... Čak nisu preskupe ni ove 'Ungerauchte'.
Sigurno ih šalju čiste i reparirane. Ipak su to Švabe.
Koliko to moj skromni njemački može, evo citiram ih sa njihove stranice:
"Lule koje možete kod nas pronaći pregledao je stručnjak, pravilno ih očistio i temeljito očistio alkoholom, zatim obnovio i ispolirao na šajbi. Ponekad se mogu vidjeti znakovi upotrebe.
Opis lula koje su izložene na pipetrader.de ograničen je na objektivni prikaz kroz slike i tekst. Prikazujemo samo oznake na luli i dodajemo fotografiju, kao i oznake oblika, boje, površinske obrade, duljine i - ako je potrebno i materijala".
Doduše ne piše je li taj stručnjak i žarnicu obradio. Tu može biti potencijalni problem. Just sayin'...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
ssekir75, Ignoro, Rale, v.milan and PerB like this post