Broj postova : 1267 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Krško 29.09.22 14:25
Shopping centar Qlandia Krško, onako u prolazu. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Krško 29.09.22 17:23
Loš izbor, osim Mac Barenovog Škota. I nisu baš nešto prejeftini.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1267 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Krško 29.09.22 18:59
bayro je napisao/la:
Mala trafika u tom Centru, ne znam ima li što drugo negdje. Blago su jeftiniji nego u nas, ne toliko da se voziš 45 minuta do tamo samo radi toga. 😁 Koliko vidim većina što nude je od Scandinavian Tobacco Group? We care We share 😉😆
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Krško 29.09.22 20:07
Majko mila s ovim osmrtnicama ja ne bih to ni pogledao!
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Krško 30.09.22 7:24
Slajs je napisao/la:
Majko mila s ovim osmrtnicama ja ne bih to ni pogledao!
🤣🤣🤣🤣🤣 Samo radi osmrtnica ili sadržaja?
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2055 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Krško 30.09.22 9:31
Nikša je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Mala trafika u tom Centru, ne znam ima li što drugo negdje. Blago su jeftiniji nego u nas, ne toliko da se voziš 45 minuta do tamo samo radi toga. 😁 Koliko vidim većina što nude je od Scandinavian Tobacco Group? We care We share 😉😆
stg je pokupovao skoro sve u europi tako da je sve njihovo
bayro and Nikša like this post
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Krško 30.09.22 12:42
Moja me žena još 2017. htjela obradovati i kupiti neki duhan sa puta u Poljskoj. Poslikala mi je njihov izbor (neloš - moram priznati!), ali kada sam vidio sve te slike blijede dječice i mrtvih pluća, prošla me volja. Dakle, Poljaci su več onda imali te čitulje u punom sjaju.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Krško 30.09.22 18:18
Sigurno nije ugodno za vidjeti. Srećom ovaj "naš" duhan ide u druge posude za čuvanje kad se otvori 😁
bayro and Sokreos like this post
Naslov: Re: Krško 01.10.22 8:46
Nikša je napisao/la:
Sigurno nije ugodno za vidjeti. Srećom ovaj "naš" duhan ide u druge posude za čuvanje kad se otvori 😁
Ma naravno! Ali me prošla volja kada sam vidio te slaboumne osmrtnice koje nisu baš nikog odvratile od pušenja!