Broj postova : 31 Join date : 28.08.2022 Age : 44 Lokacija : Split
Naslov: Balandis lule-pomoc pri kupnji 07.10.22 23:20
Postovani lulasi. Zamolio bih vas za misljenje o Lulama Balandis, naletio sam vec na post gdje ih G.Bayro pohvalio. Pocetnik sam pa me zanima taj cjenovni rank jer radije bih imao koju vise. Ove dvije su mi zapele za oko. Nadam se da nisam sta falija oko otvaranja teme, ako jesam nije namjerno, skuzajte u tom slucaju.
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1001 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 08.10.22 11:22
Ja sam lani kupio jednu iz RAW serije (sirovi vrijes), lula se lijepo puši ali mi je stigla sa dvije male rupice na glavi lule sa vanjske strane i s jednom na vratu lule isto sa vanjske strane..Za sada, a to je već godinu dana mislim, nema nikakvih problema. Nije mi se dalo zajebavat, reklamirat pa vraćat bla, bla.. Uglavnom, za ostale lule ne znam no kak to u životu ide; nikad ne znaš kaj te čeka iza ugla.. 😉
FajkaSt Prva lula
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 08.10.22 11:28
Hvala na odgovoru. Gospodin sta ih prodaje mi je rekao za ovu prvu lulu sa slike "Bison" da su izdrzljive i da se ne griju bas brzo, sta mi je super, jer zna mi se zaletit, pa se lula ugrije.
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1001 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 08.10.22 11:33
FajkaSt je napisao/la:
Hvala na odgovoru. Gospodin sta ih prodaje mi je rekao za ovu prvu lulu sa slike "Bison" da su izdrzljive i da se ne griju bas brzo, sta mi je super, jer zna mi se zaletit, pa se lula ugrije.
A čuj, osobno mislim da je svaka lula izdržljiva onoliko koliko si ti strpljiv, pa čak i kuruznjače.. 😁😁😁😁😁
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17573 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 08.10.22 12:37
PurgerVž je napisao/la:
Ja sam lani kupio jednu iz RAW serije (sirovi vrijes), lula se lijepo puši ali mi je stigla sa dvije male rupice na glavi lule sa vanjske strane i s jednom na vratu lule isto sa vanjske strane..Za sada, a to je već godinu dana mislim, nema nikakvih problema. Nije mi se dalo zajebavat, reklamirat pa vraćat bla, bla.. Uglavnom, za ostale lule ne znam no kak to u životu ide; nikad ne znaš kaj te čeka iza ugla.. 😉
Pa u tome i jeste štos kod "raw" lula, dakle takve su kakve su, bez kamufliranja, kitanja i lakiranja, glavno da je žarnica bez oštećenja! To je prvo počela raditi "Molina", onda Morgan - "Bones" serija, sada i Balandis. Ja gledam da bih sebi jednu takvu Balandisovu za Božić poklonio! Ponavljam, sa Baladisom samo najbolja iskustva! Imam njihove tri lule i prezadovoljan sam s njima!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, v.milan, Nikša, FajkaSt and PurgerVž like this post
PurgerVž Oblak dima
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 08.10.22 12:44
Ma meni kad je došla, na prvu mi je bilo "ajoj" i onda sam shvatio da takva mora biti..a puši se odlično.. 😁
bayro, Nikša and FajkaSt like this post
FajkaSt Prva lula
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 08.10.22 20:29
Znam bit nestrpljiv, pa mi se zna desit da lulu malo pregrijem, ne uvjek. Poceo sam s lulom od kruske, pa sam "namakao" Adsorba 218 od vrijesa, i sad zadnja Jean Claude isto od vrijesa u dnu je siroka i mislim da mi bas odgovara, primjetio sam da se teze grije iako je znam "opteretiti" uvlacenjem nekad.Tu sam lulu ne planski kupio kad sam isao po duhan, jer mi se bas svidila na prvu i po izgledu, cjeni, a i mislim da izrada ok, koliko ja to mogu vidjeti/osjetiti. Hvala na odgovorima.
PurgerVž Oblak dima
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 09.10.22 20:31
FajkaSt je napisao/la:
Znam bit nestrpljiv, pa mi se zna desit da lulu malo pregrijem, ne uvjek. Poceo sam s lulom od kruske, pa sam "namakao" Adsorba 218 od vrijesa, i sad zadnja Jean Claude isto od vrijesa u dnu je siroka i mislim da mi bas odgovara, primjetio sam da se teze grije iako je znam "opteretiti" uvlacenjem nekad.Tu sam lulu ne planski kupio kad sam isao po duhan, jer mi se bas svidila na prvu i po izgledu, cjeni, a i mislim da izrada ok, koliko ja to mogu vidjeti/osjetiti. Hvala na odgovorima.
Išao si po duhan i slučajno kupio i lulu? Ajde fala bogu nisam jedini sa "poremećajem"( valjda je to u pozitivnom smislu-ne znam). Ja odem po litru i vodu pa dođem sa čistačima, dva tri duhana i s ponekom jeftinijom cigarom i kojekakvim đinđabindžama.. 🤪
bayro and FajkaSt like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2085 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 10.10.22 9:09
moj savjet je da si za tu lovu bolje kupis neku polovnu dobru marku lulu poput savinellija, stanwella il neceg slicnog
Branislav, Polerouter and FajkaSt like this post
PurgerVž Oblak dima
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 10.10.22 10:52
wranjo123 je napisao/la:
moj savjet je da si za tu lovu bolje kupis neku polovnu dobru marku lulu poput savinellija, stanwella il neceg slicnog
Ili Rossijevu sa carinom! 😂😂😂😂😂
bayro and wranjo123 like this post
FajkaSt Prva lula
Naslov: Re: Balandis lule-pomoc pri kupnji 10.10.22 13:57
wranjo123 je napisao/la:
Hvala na savjetu, razmotrit cu tu ideju. Nego na te rabljene slabo naljecem 😁. Sta se tice Balandisa, tamo mi se dosta lula svida, a cijene su pristupacne, nisu toliko skupe za moj pojam.