Broj postova : 336 Join date : 07.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Amphora Special Reserve No 2, MB Classic Loose Cut,
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.08.23 15:25
Saymoran je napisao/la:
Neka ljuta mješavina Mac baren vanile i Savinelli Black Cavendisha starog valjda 10 let sa espressom u Savinelli Romi
Zvuči zanimljivo 😂 uključujući i espresso.
GrⒶna and Saymoran like this post
Saymoran Gasi mi se lula
Broj postova : 237 Join date : 26.07.2023 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.08.23 15:50
Nikša je napisao/la:
Saymoran je napisao/la:
Neka ljuta mješavina Mac baren vanile i Savinelli Black Cavendisha starog valjda 10 let sa espressom u Savinelli Romi
Zvuči zanimljivo 😂 uključujući i espresso.
Papreno je u svakom slucaju😂😂
Nikša and GrⒶna like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Broj postova : 123 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.08.23 18:06
S pogledom na jučerašnji snijeg crpim kofein iz šalice i sirijsku latakiju iz Wellauerova Engleza!
Samo njihov englez ima sirijsku latakiju ili i drugi wellaueri?
Sokreos likes this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Broj postova : 123 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.08.23 20:11
Englez, Balkan, čista Latakia, a Latakia Mixture je mix ciparske i sirijske
Upravo pušim Balkan...čudo od duhana!! Od tri njihova koja sam probao, Balkan mi je daleko najbolji..
bayro, Sokreos, SanjinRI, PurgerVž and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16640 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.08.23 7:44
[You must be registered and logged in to see this link.] - da, samo Wellauerovi duhani još koriste sirijsku Latakiju, koju su negdje uskladištili u velikim količinama.
[You must be registered and logged in to see this link.] , vidim da uživaš i jodlaš po bregima, briga tebe! Što se tiče Wellauerovih duhani svi su dobri, ali meni osobno je ona tamnoplavo-crna "Latakia Mixtire" najbolja, iako ni ona koja ima pakiranje kao DDR senf isto tako ne zaostaje puno. MIslim na ovu mješavinu:
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Saymoran Gasi mi se lula
Broj postova : 237 Join date : 26.07.2023 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.08.23 8:37
Imam glen piper kupljen negdje oko 2015 ali otvoren prije dva tjedna te MB Navy flake otvoren negdje 2010 kojeg sam nabio u limenku pipera da preuzmu vlagu Za sad nemam primjedbi
Pušim u gulelovom meerschaumu i pijem onda i Earl Grey i English breakfast ✍
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.08.23 15:17
bayro je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] - da, samo Wellauerovi duhani još koriste sirijsku Latakiju, koju su negdje uskladištili u velikim količinama.
[You must be registered and logged in to see this link.] , vidim da uživaš i jodlaš po bregima, briga tebe! Što se tiče Wellauerovih duhani svi su dobri, ali meni osobno je ona tamnoplavo-crna "Latakia Mixtire" najbolja, iako ni ona koja ima pakiranje kao DDR senf isto tako ne zaostaje puno. MIslim na ovu mješavinu:
Dada upravo taj senf! To mi ke do sad najfiniji njihov duhan! Neki na Tobacco Reviews tvrde da ima možda i 50% latakie i trebala bi biti samo Sirijska unuta!!
bayro and Saymoran like this post
Broj postova : 16640 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.08.23 15:29
Kada si već u Švicarskoj - ne budi ti zapovijeđeno - uzmi jednu limenku njihove "Latakia Mixture" tp je ona tamnoplavo crna naljepnica, nećeš požaliti! Meni je to jedan između pet najboljih mješavina koje sam pušio. I da, sigurno je u svim mješavinama sirijska latakija, jer ju nepoznatim putevima međunarodne trgovine i profita stvarno imaju!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.08.23 16:36
Može, drage volje ako nađem. Za sada sam jedva nalazio Wellauer uopće, a ovaj dućan što sam našao nije imao Latakia Mixture... Ali nađem li dobit ćeš na poklon! )
GrⒶna Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.08.23 17:53
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 442 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.08.23 19:19
...uz radio i colu. 🥸[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.09.23 9:12
Sokreos, SanjinRI, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Nikša Peče me jezik
Broj postova : 336 Join date : 07.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Amphora Special Reserve No 2, MB Classic Loose Cut,
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.09.23 12:20
To mi nikako ne izgleda sigurno što taj radi dok ti uživaš u luli 🫣
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 43 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.09.23 15:58
[You must be registered and logged in to see this link.] Tumblin dice uz pivo🍻
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and like this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 442 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.09.23 20:32
Doza željeza za bolju krvnu sliku i početak rujanskih radosti...uz naravno Inkin tonik. 🫡[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Saymoran and Gredičar like this post
Vortimejovrh Peče me jezik
Broj postova : 566 Join date : 08.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.09.23 21:00
bayro, Branislav, wranjo123, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan and like this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 966 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.09.23 11:14
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Slajs, Polerouter, Nikša and like this post
PurgerVž Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.09.23 16:49
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša and like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 01.02.2014 Age : 34 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.09.23 11:11
C&D Opening Night i espresso.
Dobra mesavina virdzinija, sad posle 3 god odmaranja je bas fina. Svi ovi C&D duvani imaju potencijala kad odmore, pogotovo njihove virdzinije.
bayro, wranjo123, Pantarei, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan and like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 11:48
bayro, Branislav, wranjo123, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša and like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 772 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 12:18
Odlični RM Regent Street i kava
bayro, Branislav, wranjo123, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 01.02.2014 Age : 34 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 13:10
kako bi ga uporedio sa Elizabethan Mixture?
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 13:16
Sokreos je napisao/la:
Odlični RM Regent Street i kava
Taj klon Elisabethan Mixture mi je odličan! McConnell nije baš uspio u svakom svom "kloniranju", ali ovaj im je odlično uspio! Jedan od rijetkih vapera koje mogu s guštom pušiti. Nije tako jak kao stari Dunhillov original od kojeg su uši otpadale, ali je jako fin! Gdje si ga se dokopao Krešo?
Branislav, Sokreos and Saymoran like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 772 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 13:22
Na žalost nisam bio u prilici probati Elizabethan, ovaj je srednji do malo jači i zahtjeva polagani tempo. Uz sporo dimljenje do kraja je fin i ugodan za pušenje u protivnom malo "zaljuti" okus na kraju.