Broj postova : 443 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.09.23 17:18
McConnellov Highgate, još par ringova mi je ostalo, a tek me je sad baš izuo iz cipela ..možda je do tmurnog vremena, možda je samo opći tajming, možda zbog kave, a možda jer sam ovog Rossijevog pota osvježio 70%tnim alkoholom prije tri dana..ne znam, možda je sve skupa! U svakom slučaju jedan od bolje doživljenih VaPera do sada. Zove i na drugu lulu..zapravo urla za njom. 🤗[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16640 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.09.23 18:08
bayro, wranjo123, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and like this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 443 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.09.23 15:59
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Broj postova : 123 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.09.23 8:36
bayro, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and like this post
PurgerVž Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.09.23 17:48
Broj postova : 966 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.09.23 19:11
bayro, wranjo123, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 966 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.09.23 18:41
Amphorina virginia iz DMP forumske lule i cappuccino.
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Nikša Peče me jezik
Broj postova : 336 Join date : 07.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Amphora Special Reserve No 2, MB Classic Loose Cut,
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.09.23 21:25
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Peče me jezik
Broj postova : 336 Join date : 07.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Amphora Special Reserve No 2, MB Classic Loose Cut,
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.09.23 22:33
Jeli ti se sviđa? Imao sam ga prije par godina, potrošio ali nisam obnovio.
Saymoran likes this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 772 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.09.23 22:53
Dobra, baš dobra virdžinija. Lagani tempo i uživancija. Nemam je na žalost ni ja više od ove limenke, jednom se živi 😄
Nikša and Saymoran like this post
Nikša Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.09.23 9:46
Sokreos je napisao/la:
Dobra, baš dobra virdžinija. Lagani tempo i uživancija. Nemam je na žalost ni ja više od ove limenke, jednom se živi 😄
Da meni je isto bila bas ok Naletim na nju tu i tamo po raznim prodavaonicama, ali obično bude i nešto drugo što bih probao ili obnovio pa nikako da je opet kupim. 🙄 Ima vremena (valjda) 🫣 Uživaj.
Sokreos likes this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 01.02.2014 Age : 34 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.09.23 11:18
[You must be registered and logged in to see this link.] Presbyterian i espresso
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Broj postova : 123 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.09.23 11:28
Nakon sinoćnjeg organiziranja zagrebačko-bielškog hardkora, vrijeme je za virđinijski jazz :') I novu MM cobicu
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, Nikša, PerB, GrⒶna and Borut like this post
Nikša Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.09.23 15:35
To su stvarno neke kućne rezerve iz podruma ili ima negdje uzeti Amerikanca?
Vortimejovrh Peče me jezik
Broj postova : 566 Join date : 08.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.09.23 15:57
Ovo je došlo iz amerike, a i tamo je bio u prodaji samo u "trafikama". Da ne bude baš sve preko web i da se napravi lijepa gesta prema brick&mortarima
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16640 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.09.23 17:31
Vortimejovrh je napisao/la:
Ovo je došlo iz amerike, a i tamo je bio u prodaji samo u "trafikama". Da ne bude baš sve preko web i da se napravi lijepa gesta prema brick&mortarima
Izgleda zanimljivo. Javi dojmove kad zapališ medecinu. Iako je nemačka medecina......znaš i sam dalje, uostalom!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion