Broj postova : 871 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Čistači za lule u Varaždinu 12.08.23 18:12
Pitanje, ako tko zna - ima li kakav ducan/ kiosk da ih drzi u Varazdinu?
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1044 Join date : 01.09.2022 Age : 44 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, MM 965, RMc Oriental, RMc River Thames, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 12.08.23 22:57
Saymoran je napisao/la:
Pitanje, ako tko zna - ima li kakav ducan/ kiosk da ih drzi u Varazdinu?
Inače ima..U strogom centru grada na samom uglu Gundulićeve i Korza u kiosku i-novina. Kažem "inače" jer sam baš jučer ugrabio zadnji paket. Uglavnom, gospođa kaj radi nutra veli da ih uredno naručuju. Izbor duhana ti je MBov Loose cut i Original Choice..čistači su inače oko 3€ i samo ih još u tom kiosku ima za nabavit. Imao je donedavno i Tobacco shop 10m niže ali iste te Vauen čistače su prodavali na komad po 15 centi (1kn).
Slajs and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 871 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 12.08.23 23:33
Pih, kakva nestašica… Nema ni Zagrebu na par mjesta gdje sam trazio
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1044 Join date : 01.09.2022 Age : 44 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, MM 965, RMc Oriental, RMc River Thames, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 12.08.23 23:42
Saymoran je napisao/la:
Pih, kakva nestašica… Nema ni Zagrebu na par mjesta gdje sam trazio
Je, nažalost je tržište nikakvo postalo, ali eto u ovim I-novinama ih uredno imaju i baš je nakon moje kupnje jučer zvala za nabavu opet. Meni je problem što nema recimo tanjih čistača pa sam sa 15ak lula koje pušim spao na 4-5 jer su mi za dosta lula ovi Vauenovi (plavo-bijeli) ili predebeli ili su na knap pa su muke ako ih moraš forsirat u lulu, a mislim da svi znamo kamo to, ne daj bože, vodi..
Nikša and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17634 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 13.08.23 9:15
Ako netko ide u Zagreb, imaju one crveno - bijele "Blitz" čistače koji su OK i nešto su tanji od Vauenovih u onom tobaccu kod tržnice u Utrinama, Vajdin vijenac iza Igomata. A ako netko prolazi kroz Crikvu, rado ću mu ustupiti koji paket, jerbo mi komšija Igor svaki put donese čistače, njih nikad dosta.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 17.08.23 16:08
U Dugavama su, kupio zadnja tri🫡
bayro likes this post
Broj postova : 17634 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 17.08.23 17:02
Što sam napisao, u Utrinama? U Dugavama naravno! Sva su ta sela preko Save ista! Dakle, uspio si naći, baš mi je drago!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 17.08.23 17:11
Hvala jos jednom
bayro likes this post
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 17.08.23 20:04
To si one "Blitz" našao? Ti su OK, meni su za svakodnevno čišćenje sasvim OK. Ne savijaju se, elastični su i ne ostavljaju komadiće pamuka u usniku.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Čistači za lule u Varaždinu 17.08.23 20:14