| šta je engleska mješavina?? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 14:54 | |
| Bio sma negdje našao na netu, i narvano, više ne mogu naći??
Lp :-) | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 15:01 | |
| Engleska mješavina je mješavina virginije kao osnove ali mora imati i Balkana (orijenta) u sebi. To je baza, tu moze biti još i latakije ili nekog drugog duhana ali ova dva su srce mješavine i bez njih to nije engleska mješavina. _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 18:28 | |
| Virginija i oriental! To je baza. Ako ima i latakije, tim bolje, ali su što reče Dean ova dva srce svake dobre engleske mješavine, iako sam, ruku na srce primijetio da zadnjih godina taj nesretni pridjev "engleska" stavljaju na sve duhane koji u sebi imaju latakiju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3185 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 19:02 | |
| To je marketing. Značju ljudi da je dobra engleska mešavina, pa ajde onda ako oćeš dobro da prodaš nešto daj mu to ime. Nažalost svašta na tarabi piše. | |
|
| |
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 19:57 | |
| Istina. Pa se Lala našpranjio! Ali ima istine u tome što pišeš čestiti Imniče! Sve je danas marketing nažalost! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 21:36 | |
| Još i ako staviš na omot golu tetu.... Eto ti Brenda!!! |
|
| |
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 21:41 | |
| Pa nekako mi baš ne idu gole tete i engleske mješavine zajedno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 21:47 | |
| Ma šalio sam se. Mislio sam na marketing! |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3185 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? 22.12.09 23:37 | |
| Goal teta može proći za druge stvari i to odlično proda produkt. Ovde dobro prođe već samo ime koje dovoljno "engleski" zvuči. Zaletuiš se i shvatiš da si kupio drek. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: šta je engleska mješavina?? | |
| |
|
| |
| šta je engleska mješavina?? | |
|