| Smrtne naljepnice na limenkama | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Info Gost
| Naslov: Smrtne naljepnice na limenkama 16.01.10 23:52 | |
| Da li vam smetaju poruke sa stručnim medicinskim savetima? [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8306 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 0:07 | |
| još da su stručni.... napisao sam već prije link "in defense of smokers"... mislim da je tamo sve rečeno... a državni birokrati uživaju u svojim sitnim zadovoljstvima..... pa neka ih... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 1:45 | |
| ne znam u kom delu bga zivis, ali ja sam vise puta kod cure na karaburmi osecao smrad iz panceva. sluzio sam vojsku tamo i znam sta kako smrdi. e vidis, kad na svakom hemijskom proizvodu bude pisalo PAZNJA! KUPOVINOM OVOG PROIZVODA PODRZAVATE GENOCID GRADJANA PANCEVA onda cu da prihvatim da na (inace jako lepim) pakovanjima duvana za lulu pise to sto pise. ovo za pancevo vazi i za bor, smederevo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 3:06 | |
| Ne znam kako da to formulišem. Ali osećam da nije fer. Zamisli da na na svakoj flaši piva piše: Konzumiranje alkohola može dovesti do ciroze jetre. Ili još bolje na nekoj lepoj vinskoj flaši od par desetina evra: Alkohol ubija. Lepim crnim slovima na dve trećine etikete. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 4:31 | |
| ne, nego na nekom kurvoazijeu ili dom perinjonu ili sl ( ne rezumem se u vina) od par iljada jevreja da vidim da li bi se prenaduvana snob gospoda bunila ili ne | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17497 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 9:02 | |
| Jevreji su pretpostavljam u žargonu Euri a ne Židovi! Mislim ono nije zgodno - "šampanjac vrijedi tri Ane Franck, dva Alberta Einsteina i jednog Freuda!" Sva su ta blesava upozorenja ista - prevedena iz nekog pravilnika EU. No najbolji mi je jedno vaše (mislim srpsko) upozorenje; vidio sam ga, "Pušenje izaziva pušačko stopalo" ili nešto slično! Mislim da je to upozorenje vaš autohtoni proizvod, iako mi nitko nije znao objasniti što je to "pušačko stopalo", da li se zbog pušenja nekom više znoje noge, ili mu stopalo naraste kao hobbitu... Eto, tako i sada živim u neznanju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 10:00 | |
| "Pušačko stopalo"...Komplikacija uzrokovana diabetesom i lošom cirkulacijom..Sjeti se pokojnog punca u zadnjim danima. To je to, a kakve veze ima sa pušenjem "otom potom"!!?? |
|
| |
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 10:42 | |
| ma tako možeš sve povezati s pušenjem, to je savršenstvo statistike najbolji mi je jedan plakat ( stvarno postoji, vidio ga u bolnici ) gdje iznosi srcedrapajuće kratke priče o štetnosti pušenja... i najinteresantnija je o čovjeku koji je pušio 60 godina i umro od raka pluča u 84-oj..... pa fakat da se zabrineš Naravno statistike kod pušenja lule su posve drugačije... čak i službeno su pozitivnije..... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 10:55 | |
| Jedan profesor je govorio postoji laz, velika laz i statistika. Ma statistika je nasa dika sto pozelis to naslika. I birokrati se time koriste da pokusaju da zagorcaju bar malo zivot, ali im to ne uspeta. Malo me te tzv upozoravajuce etikete nerviraju, ali sta se tu moze. Prihvatio sam to kao i gotovo ne obracam paznju. Malo me zivcira sto ponekad ne vidim citavu etuiketu, jer supola preporkili nekom od gluposti. | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 11:17 | |
| Stvarno pretjeruju sa tim. Valjda i dijete u osnovnoj školi zna da je pušenje štetno i koje su moguće posljedice!!! I sumnjam da su ikad ikoga ove naljepnice natijerale makar malo da se zamisli dok, je KUPOVAO cigarete ili duhan, sa tim istim naljepnicama, a kamoli da je odustao od kupnje!!
A da ne govorim kako bi bi bilo grozno na boci Tignanella, Venja ili Zlatan Plavca, vidjet i naljepnicu "Riknut ćeš od ciroze jetre!!!"
Stvar je umjerenosti u svemu!! Stvar je životne filozofije i pogleda na život!! Ako uživaš u sitnim hedonizmima, neće ti naškodit, ako pretjeraš,.... Kaj da ti velim!!
Kako bi bilo da stavljaju znakove na cesti, "ne prelazite ulicu, zgazit će te pijani vozač"!! Da psotoji mogućnost, zato lijepo pogledaš na sve strane, bez obzira što si na piješačkom!!
Prije koji mjesec neka treba, je pobrala babu na biciklu ispred mene na pješačkom!! Bio je mrak i baba je fakat naglo bez, da je i pogledal skrenula sa trotoara na piješački!! Vozačica je kriva, istina je, zgazila je babu na piješačkom, ali... postoje naprosto neke stvari i neke mjere predostrožnosti koje uvjek napraviš, pogotovo ako si u nepovoljnijem položaju!!
:-) | |
|
| |
Broj postova : 17497 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 11:32 | |
| A što baba radi u mraku na biciklinu? To je pravo pitanje! Što se ona ima voziti na biciku po mraku? Još da je neko i siluje! Dobro je i prošla! I pitanje je je li imala na leđima natpis "Vožnja biciklom može izazvati udar auta" _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 11:36 | |
| - Keko je napisao/la:
- "Pušačko stopalo"...Komplikacija uzrokovana diabetesom i lošom cirkulacijom..Sjeti se pokojnog punca u zadnjim danima. To je to, a kakve veze ima sa pušenjem "otom potom"!!??
Ma znam Šokre što je dijabetičko stopalo, kako si napisao - imao sam ga prilike se nagledati! Ali kakve veze to sa pušenjem ima, možda kao Bog i šeširdžija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 12:14 | |
| Nešto mi je spopalo stopalo. Kada vrlo gipki ljudi puše nogom, onda im požute prsti i tabani pa se kaže da imaju pušačko stopalo (koje je usput i ravno)... [You must be registered and logged in to see this link.]Posljednji članak na stranici. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 13:13 | |
| Stvar je umjerenosti u svemu!! Stvar je životne filozofije i pogleda na život!! Ako uživaš u sitnim hedonizmima, neće ti naškodit, ako pretjeraš,.... Kaj da ti velim!!
APSOLUTNO TACNO!!!
Da. jevreji se odnose na evre, a ne na naciju. a sto se stopala tice, LICNO sam poznavao ljude koji su pusili drinu i moravu bez filtera pa ziveli jedan 104 a drugi 107 godina. ponavljam BEZ FILTERA. sa druge strane,tetka mi j e radila na filterima u duvanskoj u nisu i opasno na...bala, kao i vecina njenih koleginica i kolega. to je zato sto se filteri prave od acetatnih vlakana koje su kancerogena. nisam cuo da je veliki procenat ljudi tako nagraisao koji su radili na linijama sa duvanom. zakljucak izvedite sami... | |
|
| |
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 14:49 | |
| pa štetnost filtera ( i papira ) smo već elaborirali..... boli me briga, neka birokrati stavljaju što hoće, odustat od pušenja (lule) neću.... i ende.... i na kraju netko je lijepo napisao da je život najteže boljka.... smrtnost je 100% | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 14:54 | |
| znam,nego rekoh da ponovimo za novopridosle a ja necu da prestanem da pusim upravo iz cuvenog srpskog INATA po fazonu :aj da vidim koj ce mi zabrani" , u pravu si za zivot | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 15:03 | |
| i na kraju netko je lijepo napisao da je život najteže boljka.... smrtnost je 100% Shocked
Ha ha, ova je dobra!!! |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 17.01.10 17:17 | |
| Jbg, to je jedino sigurno što ti sledi kada se rodiš... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 14:22 | |
| Ma ne plašim se ja tih kletvi na papiru, nego mi smeta što mi upropaste lepu ambalažu. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 14:26 | |
| pa to i ja kazem | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 20:37 | |
| Nazalost gluposcu svojom uniste trud nekog dizajnera. | |
|
| |
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 20:43 | |
| Ovo je dobra definicija... fakat se netko trudi da napravi lijepu ambalažu a onda moraš nalijepiti ružnu bezveznu naljepnicu... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 20:55 | |
| koja pritom nista ne znaci, jer - ko je ferma | |
|
| |
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 21:10 | |
| upravo to.... povijest je pokazala da se zabranama obično nikada nije ništa postiglo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama 19.01.10 22:38 | |
| Zabranama se nikad ništa dobro nije postiglo! Pitaj Sekirčeta, on je profesor povijesti! Sve je to na kratke staze! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smrtne naljepnice na limenkama | |
| |
|
| |
| Smrtne naljepnice na limenkama | |
|