| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 03.11.09 23:12 | |
| ja radim, dakle dolazim poslije posla | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 03.11.09 23:16 | |
| A onda ti dolaze gosti.... | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 03.11.09 23:17 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 04.11.09 9:42 | |
| Ja ne mogu, nemam love za vlak! |
|
| |
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 07.11.09 10:46 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Šokre u velikoj ljubavi sa našom maskotom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 07.11.09 10:52 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]"Hm, tko od nas dvoje Dona ima veće uši?! Dakle, danas (subota - 07. 11.) je sastanak, da ne bi bilo zabune, kao zadnji put kad su neki ugledni članovi poljubili vrata jer su došli u četvrtak. Ne čita se forum, vidim ja! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 11:11 | |
| Dakle, jučer je opet bilo druženje na nivou, sakupio nas se pristojan broj, razgovaralo se o svemu i svačemu, od predsjedničkih izbora do I phonea, preko promatranja borbe Mladunca i podivljalog psa (čitaj Dona!) i naravno lula i duhana. No, vrhunac večeri je bio kada se ukazao Davorin (koji je malo kasnio - ali opravdano) i iz svoje "Sport Billy" torbice izvukao deset morta lula još "toplih iz radionice". Naravno da smo svi razrogačili oči i svaki razgovor o bilo kojoj drugoj temi je naprasno prestao. Nadam se da će Papa Štrumf vrlo brzo svoje nove uratke objaviti na forumu. Ima se što vidjeti, ali neću pisati niti opisivati ništa, neka to bude iznenađenje. Inače - Davorinu je u srijedu, 11. studenog, rođendan i svi stalni posjetioci kluba su pozvani! Oni koji su bili u klubu to dobro znadu, a članovi koji su jučer nisu bili su lepo vabljeni! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 11:30 | |
| Jes, nemojte da vas skupljam po kućama.... biti će mala veselica, pića i hrane kao normalno, istina nisam našao baš najmlađe striptizete ali su ove s dugogodišnjim iskustvom, tako jedno 40 godina staža | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 11:33 | |
| Te su najbolje! Ja sam već kontaktirao dom umirovljenika. Komadi su jako zainteresirani i sa puno iskustva. Jedna je čak sa Jane Avril plesala can-can u "Moulin rougeu"! Šokre će se jako veseliti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 11:40 | |
| Ha, da, Sokre... Ja bih prije rekao da kera ne laje radi sela... |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 12:02 | |
| Ti znaš koji ti je partijski zadatak! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 12:08 | |
| Znam sve ali ne volim sto unaprijed znam da kasnim! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 12:09 | |
| I ja znam sve, tako da te ne peče savijest, još smo mladi i perspektivni | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 12:14 | |
| Da, bas o tome kako smo mladi smo sinoc zena i ja raspravljali za vrijeme koncerta koji je odrzao hrvatski slavuj nad slavujima Tony Cetinski u jednoj diskoteci u Vinkovcima, naime, velika vecina tih djevojcica koje su trckarale i skakutale okolo se nisu niti rodile u vrijeme dok smo nas dvoje ZAJEDNO izlazili. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 12:28 | |
| A što bih onda ja trebao reći? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 12:44 | |
| a tek ja... pogotovo od srijede.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 14:54 | |
| Svi zajedno bi trebali reci, ono sto smo i zena i ja zakljucili, da je covjek star onoliko koliko se osjeca star. Ja sam, inace, oduvijek to tvrdio tako da... |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 14:55 | |
| Meni je pubertet najmilije godišnje doba! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 14:57 | |
| A najbolja salata mijesano meso? |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 14:58 | |
| Normalno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 16:29 | |
| Vidimo se u srijedu! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 16:33 | |
| Nema problema! S veseljem prihvaćam ministarsku fotelju, ali nisam siguran za suze. Ako budete umiljati, možda pustim koju... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|