Broj postova : 703 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: Jirsa 16.03.23 15:45
Hehehehehe... nek' svatko uzme svoje autiće
PerB, PurgerVž and GrⒶna like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 382 Join date : 12.02.2021 Age : 37 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Jirsa 16.03.23 16:16
GrⒶna je napisao/la:
Mislim da je vrijeme da svi sjednemo u svoj kut i pušimo svatko svoju lulu, kakvu god ili od koga god. Ovo postaje malo "too much".
:'D
Pa bas je pristojno vidiš da niko ne beštima, nekad triba istirat do kraja. A ne uvik šuti da se ne talasa.
Sokreos, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1032 Join date : 02.08.2020 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Dockworker, Amphora Burley
Naslov: Re: Jirsa 16.03.23 20:57
Ovo nije ni filozofska, ni demokratska rasprava, jer za takvu raspravu svi protagonisti trebaju imati zdrav razum, a to u ovom slučaju izostaje! Posve je jasno da "Mahagonij Mesija" ima sindrom eksperta i još k tome i mesijanski sindrom. Izbjegavati!!!
franc251 Prva lula
Broj postova : 16 Join date : 19.02.2023 Age : 46 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Jirsa 17.03.23 11:17
Slajs je napisao/la:
Ovo nije ni filozofska, ni demokratska rasprava, jer za takvu raspravu svi protagonisti trebaju imati zdrav razum, a to u ovom slučaju izostaje! Posve je jasno da "Mahagonij Mesija" ima sindrom eksperta i još k tome i mesijanski sindrom. Izbjegavati!!!
Eto što se desi kad grupici prenapuhanih, neodraslih, zmazanih licemjera ukažeš na njihovu zmazanoću i da bi njihovo pušenje lulica nepoznatrih starčeka diljem svijeta moglo biti štetno za njihovo zdravlje. Neka, samo nastavite pušit slinave lulice tih starčeka kad vam je gušt i volite to.
Vortimejovrh Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 08.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Jirsa 17.03.23 11:43
Svašta
Zadnja promjena: Vortimejovrh; 17.03.23 13:58; ukupno mijenjano 1 put.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16336 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Jirsa 17.03.23 11:50
Do sada sam te branio, no za sve postoji granica. Evo tebi lijepo jedan ban do sljedećeg milenija, a ti sebi nađi drugi medij gdje ćeš se iživljavati i nametati svoje mišljenje.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PerB and like this post