| Upravo se ponovih! :-) | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 09.08.10 21:55 | |
| | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3180 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 09.08.10 22:27 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 09.08.10 23:32 | |
| Hvala decki, sad sam jos vise zadovoljan uratkom! Imam dolje u dvoristu jedan mali prostor, supu od nekih 7-8m2, idealan za malecku radionicu iz koje bi mogle izlaziti fine lulice. O tome intenzivno razmisljam dulje vrijeme ali prije vaznijih odluka definitivno moram obaviti jedan informativni razgovor sa nasim cestitim mestrom. P.S. nitko nije komentirao medicinu na koju je naslonjena lula, ljudi, MRAK, to sam kupio dok sam bio u Kenjadi! Suzdrzat cu se malo pa ce ostati da ponesem u klub kad bude otvorenje. |
|
| |
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 10.08.10 6:43 | |
| htio sam ja pitati za medicinu ali sam u razgledavanju lule jednostavno zaboravio... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17388 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 10.08.10 7:39 | |
| I ja, moram priznati. Nekako sam se fokusirao na lulu. A što se tiče informativnog razgovora, mogu ti srediti takvu "informativku" koju ćeš pamtiti do kraja života! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 10.08.10 8:22 | |
| - grga je napisao/la:
P.S. nitko nije komentirao medicinu na koju je naslonjena lula, ljudi, MRAK, to sam kupio dok sam bio u Kenjadi!
Chelsea Morning? virdžinija + orijental + latakija + mrvica periquea = blah! Nisu imali niš' manje mračno? Barem da miriši po vaniliji ako već nema okus po kompotu od trešanja?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 10.08.10 12:11 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
MOVESHAKER Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) 10.08.10 12:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo se ponovih! :-) | |
| |
|
| |
| Upravo se ponovih! :-) | |
|