bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17509 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 18.09.18 14:58 | |
| - Zmajevic je napisao/la:
- E baš taj, Bayro. Sa zulufima(četkama), a ja sam uveren da on ne zna ni Madjarski,
Znaš da mi je i ta misao proletila kroz glavu. Upitno je koliko madžarskog on zna! A ovo sa karticama - pa to je za njega progres od pet svjetlosnih godina! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 979 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 04.09.22 20:05 | |
| Ima li netko informaciju ili možda kakva iskustva sa kupovinom duhana u Nagykaniszi? Imaju brdo tih tobacco shopova ali nigdje ništa konkretno za lule ne mogu naći. Planiram idući mjesec najvjerojatnije prema tam pa da znam da li da lutam uokolo ili ne?🤔 | |
|
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2074 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 05.09.22 9:42 | |
| nemam pojma za nagykanyizu, ali sjecam se da su po budimpesti i obicni kiosci imali lulaske potrepstine i neki mali izbor duhana za lule tako da vjerojatno taj neki lanac posluje i po nagykanyizi | |
|
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 979 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 05.09.22 10:10 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- nemam pojma za nagykanyizu,
Pretpostavljam da su "duhanybolt" njihovi uobičajeni kiosci no vrijedi bacit oko ako bum tam pa javim kakva je situacija..Hvala u svakom slučaju! 🍻 | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? | |
| |
|