bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16639 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 18.09.18 14:58 | |
| - Zmajevic je napisao/la:
- E baš taj, Bayro. Sa zulufima(četkama), a ja sam uveren da on ne zna ni Madjarski,
Znaš da mi je i ta misao proletila kroz glavu. Upitno je koliko madžarskog on zna! A ovo sa karticama - pa to je za njega progres od pet svjetlosnih godina! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
PurgerVž Peče me jezik

Broj postova : 441 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 04.09.22 20:05 | |
| Ima li netko informaciju ili možda kakva iskustva sa kupovinom duhana u Nagykaniszi? Imaju brdo tih tobacco shopova ali nigdje ništa konkretno za lule ne mogu naći. Planiram idući mjesec najvjerojatnije prema tam pa da znam da li da lutam uokolo ili ne?🤔 | |
|
wranjo123 Oblak dima

Broj postova : 1912 Join date : 23.08.2016 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 05.09.22 9:42 | |
| nemam pojma za nagykanyizu, ali sjecam se da su po budimpesti i obicni kiosci imali lulaske potrepstine i neki mali izbor duhana za lule tako da vjerojatno taj neki lanac posluje i po nagykanyizi | |
|
PurgerVž Peče me jezik

Broj postova : 441 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti? 05.09.22 10:10 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- nemam pojma za nagykanyizu,
Pretpostavljam da su "duhanybolt" njihovi uobičajeni kiosci no vrijedi bacit oko ako bum tam pa javim kakva je situacija..Hvala u svakom slučaju! 🍻 | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Budimpešti?  | |
| |
|