| Post-uskršnji zeko | |
|
+4Davorin sinus bayro 420blackadder 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Post-uskršnji zeko 03.05.11 12:52 | |
| Evo narode, post-uskršnji i prvomajski zeko donio mi je prvu Petersonku ikad. Radi se o Peterson Trinity 107 klasičnoj billiardici, kao što možete vidjeti. Maznuo sam ju u jednom Tobacco shopu u Osijeku gdje je, usudio bih se reći godinama, ležala zaboravljena, i gdje joj je srebrni prsten potpuno oksidirao. No, na prvi pogled mi se svidjela, pa sam ju odmah po kupnji odnio svojoj "vilenjakinji" koja se bavi izradom i popravljanjem nakita. Ona je ispolirala taj prsten (naravno, žena je pazila da ne ošteti slučajno vrat lule), tako da je sad ko ispod čekića Moram reći da mi se sviđa sad još više kad sam ju spasio i nadam se da će me još dugo dugo služiti | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 16:15 | |
| Odlična pipa! Svaka čast! Nego reci u kakvom je stanju bio usnik? Ovakav crn ili lijepo patiniran u krasnu zelenu boju sa nijansama žute? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 18:35 | |
| - bayro je napisao/la:
- ...u kakvom je stanju bio usnik? Ovakav crn ili lijepo patiniran u krasnu zelenu boju sa nijansama žute?
Ahahahaha skoro da je stvarno bio zelen s primjesama žute, ali nisam dobro vidio od debelog sloja paučine šalim se naravno, no istina nije daleko od toga. Sad mi je stvarno žao što ju nisam slikao s tim prstenom kako je izgledao, pa da vam ovdje pokažem efekt prije -poslje. Dovoljno da kažem da iz onog ugraviranog dijela gdje piše "Peterson" još uvijek nije sve izašlo i da je on još uvijek polu-crn kod nekih slova. Kada sam lulu izvadio iz kutije, imao sam šta vidjeti - na torbici sloj prašine i nekakvog trunja, jer je pipa zaista bila ono što se kaže "ispod tezge", i svašta sitno je u nju upadalo jer je kutija bila stalno otvorena | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 18:59 | |
| Pa tebi je poklon donio "japa od staroga zajca" ! Čestitam! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 19:15 | |
| Gujane, koliko si platio tu "antiku"? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 19:23 | |
| - sinus je napisao/la:
- Pa tebi je poklon donio "japa od staroga zajca" ! Čestitam!
Haha da, istina, japa od zajca ju je donesel Tu "antiku" sam platio ko' da je nova novcata sad upravo došla iz Irske Barem mi se tako čini, no vi me ispravite ako se varam. Zapravo, treba biti fer i reći da sam u biti mogao i više, s obzirom kako se cijene kreću drugdje. Platio sam ju čitavih 376 kuma. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8299 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 20:00 | |
| sve pet, a inače prsten Peterson uvijek oksidira da izgleda stariji | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3185 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 21:40 | |
| | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 21:47 | |
| I meni se sviđa! Čestitam na ulovu! | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 03.05.11 23:41 | |
| Hvala, hvala svima Kao što je jednom MoveShaker rekao u sličnoj prigodi: joj! sretan sam k'o pajcek u blatu | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 04.05.11 8:02 | |
| Lijepa lula i veliko sreče sa njome | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 06.05.11 1:04 | |
| Dugo da uživaš u toj lepoj luli! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko 06.05.11 23:05 | |
| ej, pa fin komad... u zdravlju i veselju je dimio! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Post-uskršnji zeko | |
| |
|
| |
| Post-uskršnji zeko | |
|