Hello , send to Slovenia, the payment is in advance by bank transfer or PayPal. Shipping fee for shipment approximately 1.5 kg, - 18 Euro
Best Regards
Michal
Zna bit kome zanimljivo, pogotovo za nas iz EU (za španiolce čekam odgovor).
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 14.03.13 9:03
Čuo sam se s Michalom jučer. Kaže da bi dostava za 300 grama (koliko inače prolazi bez carine) duhana bila 16 eura.
Inače, cijene su im prilično nepopularne,s obzirom na Smokingpipes i ostale shopove gdje ima i bulka i gdje su limenke jeftinije. Zanimljivi su jedino neki Stanislawovi duhani koje bih volio probati, a oni su i najjeftiniji.
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 14.03.13 9:33
Prijatelj iz Praga stalno od njih naručuje i zadovoljan je, jedino je problem shipping za nas (za njega je free za određeni iznos).
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 14.03.13 10:10
Vjerujem da su ok, ali visoke su im cijene. Limenke su od $14-17 što je za $5-7 više nego na SP-u.
Gost Gost
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 14.03.13 11:39
mislim da je dan tobacco isplativiji, bar sto se tice postarine.
Antiša Oblak dima
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 14.03.13 12:40
Izgleda da će Ameri još dugo vremena biti najpovoljniji.
Ovo su dućani koje sam kontaktirao u posljednjih para dana i simulirao narudžbe.
Cijene u engleskim dućanima su cca 10 funti za limenku od 50g, a u njemačkim cca 13 eura za limenku. Skoro nitko nema bulka.
Ovaj posljednji (danishpipeshop) otkriva pravu istinu o EU. Cijena limenke je 11 eura za narudžbu u Hrvatsku, a za zemlje EU 15 eura. Naplaćuju dodatni porez na duhan od 20% za članice EU.
Isključivo Amerika, drugovi!
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 15.03.13 14:30
Hmmm čujem da je Španija najpovolnija u EU... dal to još stoji neznam... a neznam ni jednu online "trafiku"
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 01.07.13 14:21
Danas sam baš googlao po europskim eshopovima. Još sam regan na e-tobaccos.com (Španjolci)jer sam svojevremeno uzimao od njih 965-ice po vrlo korektnim cijenama....Danas - KATASTROFA!! Nažalost uskoro, uz bijedan izbor, i te cijene su kod nas
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 11.07.13 16:58
Eto sad kako smo u EU, cijene nekih duhana su povoljne, npr stanislaw balkan latakia je ~60kn, što nije daleko od naših cjena, a imaju cjelu stanislawovu ponudu, pa mislim da je isplativo isprobati.
Antiša Oblak dima
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 30.04.16 17:13
Stigla mi pošiljka od Čeha. 26.4 poslana, 28. je bila kod mene doma. Poštarina 15 eura. Sad samo da dođem doma i bacim se na Balkanca.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17458 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 30.04.16 17:19
Antiša, ajde objasni postupak; meni treba Balkanac, a ne putuje mi se do Banske Bystrice da bih kupio pola kile; koja firma, koliko, način plaćanja....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Antiša Oblak dima
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 30.04.16 17:36
Link je Lenko stavio u prvom postu. Registriraš se, natrpaš duhane u košaru i javiš se mailom Michalu, [You must be registered and logged in to see this link.] On će ti onda dati instrukciju za plaćanje. Platio sam karticom, Master. I to je to.
Broj postova : 17458 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 30.04.16 17:45
Probao sam, .ebo ih ja! Koupit, doutniky...Nemaju ništa na nekom normalnom jeziku. Ok, idem probati i hvala ti! Olomouc mi baš nije usput na putu sa posla!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Antiša Oblak dima
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 30.04.16 17:51
Ne možeš platiti sam tako da odeš na checkout. Javiš se čovjeku pa ti on objasni kako. Evo ti mail pa mu pošalji nakon što odabereš duhane.
Zdravím!
Mám zájem o koupi nějaké tabák z vašeho obchodu. Budu platit online kartou. Prosím, pošlete mi návod, jak zaplatit.
Pěkný den...
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 30.04.16 17:56
E upravo sam u toj fazi....
lulamir Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 07.01.2022 Age : 47 Lokacija : zagreb
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 02.02.22 22:33
Update cijene dostave za HR. Naručio neki dan lulu i par sitnica. Poštarina malo više od 50 kuna.
Nikša likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 859 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Web shop: e-trafika (Češka) 19.08.23 18:18
Browseam po ponudi i zavidan sam. Česima, Slovacima, Poljacima, Austrijancima, Nijemcima, Amerikancima, Francuzima, Španjolcima…. To whole fucking free world.