foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: G. L. Pease: Maltese Falcon 10.03.13 21:08 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Stylish, dark and alluring. Generous quantities of Cyprian Latakia are blended with matured Red Virginias, exotic orientals, and just a little bright flue-cured leaf to offer a deep, full-bodied yet silky smoke with an intriguing sweetness, enhanced by a discreet and mysterious spice. Maltese Falcon possesses an exquisite balance - a wonderful all-day English style mixture.Zemlja porijekla: Amerika Jakost: Blag Sastav: Virginia, Latakia, Oriental Način rezanja: Ribbon Raspoloživo pakiranje: Limenke 2oz i 8oz Recenzija: Fina virginia sa dosta latakie za zanimljivost. Možda najkraći opis koji mogu smisliti je frog morton bez slatkoće. S obzirom na kratki opis, da li ga se isplati zgrabiti ako već imate žapca? Odgovor bi bio da. Žabac se puno češće nađe u mojoj luli, no nekad jednostavno me uhvati želja baš za sokolom. Količinski gledano, odkad sam nabavio falcona sam potrošio oko 100 grama žapca, te oko 30 grama sokola. No u tim situacijama kada mi se baš sokola želi mi je predrago što ga imam. Raznolikost je začin života. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: G. L. Pease: Maltese Falcon 10.03.13 21:11 | |
| Hvala na recenziji, nekoliko puta sam se premisljao ovo naruciti, ali uvijek prevagne na "zablju" stranu. Tako ce biti i u buducnosti, manjak "secera" je ono sto bi mi nedostajalo. |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3181 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: G. L. Pease: Maltese Falcon 11.03.13 19:27 | |
| Imao sam ga pre jedno 2-3 godine prilike probati., Interesantan duhan, ali ne da bi ga narucivao. | |
|
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2057 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: G. L. Pease: Maltese Falcon 12.06.18 11:55 | |
| nakon popušene limenke dojmovi su slijedeći. vrhunski duhan sa dobrom dozom latakije, srednje jačine. ima neki tamni karakter uz blagu slatkoću i odlično je izbalansiran. što mi se posebno sviđa, orijentalci se samo blago osjete i nikada ne preuzimaju okus. tople preporuke | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: G. L. Pease: Maltese Falcon | |
| |
|