Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 10:19
foksieloy je napisao/la:
Sad kad to Grga pročita i uleti sa hvalospjevima o 5110.
Onda ću i ja u svetogrđe! kamilica mi je (bar po sjećanju jer sam je samo jednom probao... lani na druženju) bila daleko ugodnija od 965!
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 10:32
Zašto svetogrđe? Meni je isto bio fini, bolji od Old dublina.
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 10:38
Leo je napisao/la:
Zašto svetogrđe? Meni je isto bio fini, bolji od Old dublina.
Pssssst! ak nas čuju, vu bačvu nas budu metnuli!
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 10:45
Meni je to solidan duhan Nemre se mjeriti sa Dunhillom ,ali samo nek ga ima na tržištu!!
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 12:04
Dečki, sto ljudi, sto ćudi. Meni paše, ali opet ponavljam da nemam neki dugi lulaški staž niti bogom dani jezik koji prepoznaje sve arome i okuse koji se smatraju svetima. Meni je ovo dobar duhan i jučer kad sam ga probao mi se svidio više nego 965. Možda ću se nakon nekog vremena predomisliti, tko zna. Nekad nisam volio ni rakiju, sad je drukčije. Moje skromno mišljenje je tu, kome pravo kome krivo!
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 12:19
Ja sam s druge strane, oduvijek volio i ovaj duhan i rakiju. No to je već druga priča. Odakle to nametanje krivnje i osjećaj manje vrijednosti? Ako pušiš lulu, lulaš si i to je tvoja osobna stvar i nitko se u to nema pravo miješati. Bilo da smo popušili deset ili sto lula. Poanta je jednakost, koja je i u temeljima ovog foruma. I dobro društvo...
Rakija Oblak dima
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 12:20
Ma sve je u redu, ništa ne brini. mi se samo malo zafrkavamo oko toga jer se Dunhill EMP, 965 i NC smatraju svetim trojstvom i nemaš drugih duhana uz njih.
po malo. razviješ svoj ukus i pušiš ono što ti paše, ili ostaneš posvuduša ko ja.
Leo Oblak dima
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 12:21
Ja sam uvijek posvuduša, ne mogu da svaki dan pušim isto.
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 12:53
Istina, treba znati naći pravu kominaciju, koji duhan u kojem trenutku, uz koje piće, iz koje lule... Meni to za sad češće ne uspije nego uspije, odnosno rijetko mi se baš sve posloži da ta lula od početka do kraja bude čisti užitak. Ima to veze i sa stresom, teško se opustiti kad znaš da moraš još i ovo i ono, jednostavno je takav današnji tempo. Ja sam lulu počeo pušiti kao terapiju za živce, i nevjerojatno je koliko ta terapija pomaže, a u istom trenu kad vidiš koliko zapravo terapije bi ti trebalo.
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 33 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 15:12
Meni je English od Savinellija bio prvi duhan s latakijom kojega sam probao i zaljubio sam se na prvu lulu. U međuvremenu sam probao i bolje stvari, ali kad nebi bilo ništa drugo tog tipa u dućanu onda bih uzeo piksu Englisha i bio sretan jer imaju bar nešto. Ja sam inače frik za Ashton Artisan's blend koji je Golijat naspram Savinellija, ali svaki duhan ima svoj gušt i svoje vrijeme.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17458 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.12.16 16:15
Zupnik je napisao/la:
Istina, treba znati naći pravu kominaciju, koji duhan u kojem trenutku, uz koje piće, iz koje lule... Meni to za sad češće ne uspije nego uspije, odnosno rijetko mi se baš sve posloži da ta lula od početka do kraja bude čisti užitak. Ima to veze i sa stresom, teško se opustiti kad znaš da moraš još i ovo i ono, jednostavno je takav današnji tempo. Ja sam lulu počeo pušiti kao terapiju za živce, i nevjerojatno je koliko ta terapija pomaže, a u istom trenu kad vidiš koliko zapravo terapije bi ti trebalo.
Jedan savjet starog manijaka; ne puši lulu kada si u stresu! A ako ti treba terapija za živce, tu bi ti možda farmakologija bolje pomogla!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 168 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 16.10.18 0:17
Baš mi se sviđa ovaj duhan, nekako je mekan, a miris konobe mi je otkriće. Kad sam se skidao s cigareta onda bi otvorio limenkicu i duboko udahnio Ako sam dobro shvatio taj dimljeni miris daje latakia?
Leo Oblak dima
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 16.10.18 7:17
Latakija i drugi orijentalni duhani zamiješani.
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 18.10.18 8:12
Za moj gušt sasvim ok.duhan s latakijom...naravno nije mi za brzinsku lulu vec za guštanje..uz fino pićence..
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 953 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 19.11.22 22:21
U početku, dok mi je bio dostupan uzeo sam jednu limenku i to mi je bio prvi susret s latakijom. Nakon otvaranja iste mi je došlo da igram frizbi s njom kad me je zapljusnul odurni smrad po nekakvom, ne znam ni sam.."pokvarenom čarliju" ili deterdžentu, ne znam uopće s čim bi ga drugim usporedio. Popušio sam jednu lulu onak na silu baš da vidim okus. Nije me se nekaj dojmio pa reko bum ga stavil sa strane...Bogami, nakon 3 mjeseca ležanja u staklenci je malo došao k sebi, popustio je onaj teški neugodni miris s početka priče. Nije uopće loš duhan jedino kaj mi je malo monoton. Ne iskače mi baš nekaj posebno u njemu tako da ga ziher neću buksat, a vidjet ću kak mi puhne jednom...samo neka on leži za ne daj bože crne dane.. 🤧
v.milan likes this post
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 13.12.22 11:05
Tako to ide dok se ne navučeš i počneš pušiti čistu latakiju! Jgb nema me, nema me al kad se pojavim.....
bayro, v.milan and PurgerVž like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 859 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Savinelli: English Mixture 09.08.23 11:53
Ako netko želi, ima ga u Daily Press tobacco u Radničkoj , tam kod Green Golda