Broj postova : 927 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 20.10.23 21:19
Saymoran je napisao/la:
Šta nema vrtuljka više? 😀
Odvrtio je svoje.. 😆
Saymoran likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1272 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 20.10.23 21:28
Ima, ima, ali mislim da je većina s vrtuljka zastupljena u vitrinama, nisam siguran.
MB Škot je tamo ali obično pakovanje od 50g. (9.70€)Ostale nisam vidio iako ponuda nešto varira, pa možda te posreći?
Također ima dosta manjih Tabakiera po Grazu mozda one imaju te druge duhane, ne znam, ušao sam u par davno, iskreno se ne sjećam. Ima onako po ulici i u svakom od shopping centara po barem neka mala trafika.
Zadnja promjena: Nikša; 21.10.23 0:30; ukupno mijenjano 1 put.
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 927 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 0:03
Nikša je napisao/la:
Ima, ima, ali mislim da je većina s vrtuljka zastupljena u vitrinama, nisam siguran.
MB Škot je tamo ali obično pakovanje od 50g. (9.70€)Ostale nisam vidio iako ponuda nešto varira, pa možda te posreći?
Također ima dosta manjih Tabakiera po Grazu mozda one imaju te druge duhane, ne znam, ušao sam u par davno, iskreno se ne sjećam. Ima onako po ulici i u svakom od shipping centara po barem neka mala trafika.
Ne vidim na fotki, ova Rattrayeva žuta linija s pakiranjem od 100g (ako se sjećaš) ima više opcija ili? Tipa Old Gowrie, Hal O the Wynd, Macbeth..
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1272 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 0:23
PurgerVž je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Također ima dosta manjih Tabakiera po Grazu mozda one imaju te druge duhane, ne znam, ušao sam u par davno, iskreno se ne sjećam. Ima onako po ulici i u svakom od shipping centara po barem neka mala trafika.
Ne vidim na fotki, ova Rattrayeva žuta linija s pakiranjem od 100g (ako se sjećaš) ima više opcija ili? Tipa Old Gowrie, Hal O the Wynd, Macbeth..
Bolje se vidi na originalnim slikam
Cijena je 24,9€ a s lijeva na desno su: Old Gowrie 7 Reserve Marlin flake Hal O The Wynd Brown Clunee Black Virginia
A prva lijevo, crna kutija je Black Mallory
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 0:46
Nikša je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Bolje se vidi na originalnim slikam
Cijena je 24,9€ a s lijeva na desno su: Old Gowrie 7 Reserve Marlin flake Hal O The Wynd Brown Clunee Black Virginia
A prva lijevo, crna kutija je Black Mallory
Za Mallory znam, baš su me žuti zanimali ...hvala ti puno!
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 1:25
Ništa, ako treba još nešto piši 😉
PurgerVž likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 8:54
Ima na te dvije police sasvim dosta duhana za svačiji ukus. Čini se malo, ali nije Što se tiče raznih trafika po samom Grazu - zaboravi, ili u zatvorene, ili imaju mizeran izbor. Dreier je daleko najbolje opskrbljen.
P.S. Eatraya uvijek ima. To im je u stalnoj ponudi.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 859 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 9:25
Rattraya nije bilo u kolovozu kad sam ja bio, imali samo Brown Clunee
bayro likes this post
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 10:08
Moguće da je bila neka defektura u kolovozu, ali ga inače uvijek imaju. I u crnim i u žutim limenkama.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 859 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 10:16
Pa eto, bas mene mimoisla sreca - iako sam trebao zet i Brown clunes - tako sam se na Old gowrie i Hal O’ the wynd nabrusio da sam ovo bahato i nerazborito izignorirao. Magarac. Al bar sam nakrcao Scottish autumn stanislawov.
bayro likes this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 15:35
Svi ti "Stanislaw" godišnja doba flakeovi su odlični. Samo brzo odu. Jesu li još uvijek limenke od 40 grama?
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 21.10.23 15:58
Jesu
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 12:56
Spomenuo sam sad u drugoj rubrici, ali evo da napišem gdje treba. Najvjerojatnije (90%) idem s prijateljima u Graz na Advent u subotu (16.12.). Uz stajanje u Dreiera. Pa ako kome što treba, javite se. Objavim i slike s trenutnom ponudom, ali imaju i stare negdje ovdje. Vrijeme je kao i uvijek na kapaljku tako opet Blitzkrieg.
Vortimejovrh and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 359 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 13:25
Ako budes, uplatim ti za Wellauerovu 965icu!!
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1341 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 13:28
Nikša je napisao/la:
Spomenuo sam sad u drugoj rubrici, ali evo da napišem gdje treba. Najvjerojatnije (90%) idem s prijateljima u Graz na Advent u subotu (16.12.). Uz stajanje u Dreiera. Pa ako kome što treba, javite se. Objavim i slike s trenutnom ponudom, ali imaju i stare negdje ovdje. Vrijeme je kao i uvijek na kapaljku tako opet Blitzkrieg.
Ja bih jedan MacBarenov Navy flake. Hvala!
Nikša likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 14:15
Hm, i ja se nešto mislim oko tih Wellauera a bogme, boktepitajzašto mi se puši i Mac Barenov Dark twist i to toliko da se vrpoljim na stolcu, ali mislim da herr Drier nema to u limenkama.
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 744 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 14:19
Ja bi te molio 1 Navy i 2 Virginia No1, hvala ti!
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 17:27
Saymoran je napisao/la:
Hm, i ja se nešto mislim oko tih Wellauera a bogme, boktepitajzašto mi se puši i Mac Barenov Dark twist i to toliko da se vrpoljim na stolcu, ali mislim da herr Drier nema to u limenkama.
Ne koliko vidim na slici od zadnjeg puta ima samo obično pakovanje za 11€
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 17:40
Vortimejovrh je napisao/la:
Ja bi te molio 1 Navy i 2 Virginia No1, hvala ti!
Navy Flake nije probelm to je bilo zadnji put (11€) ali Virginia No 1 nisam vidio, evo sam preletio slike, nema. Mozda bude?
Vortimejovrh likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 744 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 22:36
Ajde molim te ako ne bude No1 uzmi neki žuti Rattray, a da je virginia. Hvala ti!
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.12.23 23:01
Ajde molim te ako ne bude No1 uzmi neki žuti Rattray, a da je virginia. Hvala ti!
Ok pogledam što se nudi.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 13.12.23 5:55
Zadnji put je bilo ovo: Old Gowrie 7 Reserve Marlin flake Hal O The Wynd Brown Clunee Black Virginia
Veliko pakovanje 100g. Cijena je 24,9€
Vidi koji ti najviše paše? Ako ti ikoje paše?
Nikša Oblak dima
bayro, Igor ZG, Slajs, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 16.12.23 13:42
Sad mi je žao što ti nisam napisao da mi uzmeš par Amphora Burleya, ali dečki su te već zadužili tako da možda bolje da ne budeš pretrpan!
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 16.12.23 14:10
Slajs je napisao/la:
Sad mi je žao što ti nisam napisao da mi uzmeš par Amphora Burleya, ali dečki su te već zadužili tako da možda bolje da ne budeš pretrpan!