| Zašto su upaljači za lule tako skupi? | |
|
+8fićo MOVESHAKER Rakija Keko Davorin Leo kamarad igorrr gstaraz 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 06.09.13 21:06 | |
| Meni je isto ok pušenje vani, naravno ne po buri, ali u laganoj šetnji zakaj ne? |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| |
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 06.09.13 23:21 | |
| Gledaj prijatelju, ako ja pušim po buri, jugu ili maestralu je fakat moj problem, kako ti kažeš moja "brija". A kako ti pušiš, kaj pušiš, jel su ti usta otvorena ili zatvorena, kako razlažeš arome je tvoj izbor i mene uopće ne zanima. 3 desetljeća...Da, i koja godina više. U uživanju i bez silnih filozofiranja, bez škole pušenja, samouk sam čak | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 06.09.13 23:45 | |
| Slažem se sa Kekom, nebi trebali imati nikakva pravila, svatko puši kako zna i želi, pa bilo to u vodi ili kad vozimo auto. |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 07.09.13 0:10 | |
| Kako to G.L. Pease voli reći: "Pitaj 100 lulaša za mišljenje o nekom aspektu našeg hobija i dobiti ćeš 101 odgovor... I svih 101 će biti točno." | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 07.09.13 6:14 | |
| @Keko: Davno mi je jedan kuhar dao feferon i rekao da je to ljuto, da ga zagrizem i da osjetim na jeziku taj osječaj... - Da, bilo je ljuto i osjetio sam kako me jezik pecka.
Nakon toga mi je rekao da lagano udahnem i izdahnem kad otvorim usta i pitao me dali osjetim razliku... - Da, bilo je ljuto; jezik me je peckao ali osjetio sam aromu kakvu prije nisam osječao...
Nakon toga mi je dao drugu vrstu feferona i rekao da kad zagrizem, da opet otvorim usta i da lagano udahnem i izdahnem... pitao me dali sada osjetim razliku... - Da, bilo je ljuto, peckao me je jezik a aroma je bila bitno drukčija od prijašnje...
Nakon toga mi je rekao da kad zagrizem, da otvorim usta i da lagano udahnem i izdahnem, ali ovaj put kroz nos... pitao me šta osjetim... - Ovaj put me je skoro do boli zapeklo/zabolilo grlo...
Nakon toga mi je rekao da popržim feferon na ulju i da mu drugi dan kažem kakav je osječaj - Drugi dan sam mu rekao da nisam primjetio ništa posebno...
Nakon toga mi je rekao da skuham feferon u buzari i pojedem - Drugi dan sam sve zvijezde vidio kada sam išao na WC...
Da sam mu rekao na samom početku "prijatelju ja jedem feferone kako je mene volja, i boli me kuky kako ih ti kušaš i spremaš", danas nebi bio 1/4 kuhara koj jesam i nebi pojma imao koliko se aroma skriva u jednom naj običnijem feferonu.
...i ne radi se tu o nikakvoj filozofiji, a feferon je tu naravno, samo kao paralela; isto tako je tu mogao biti Cognac, slana srdela ili med.
Forumi inače služe kao mjesta za razmjenu iskustva, mjesta za debate, sve u svrhu usvajanja novoga znanja uz družeenje i piskaranje. Neznam šta te je toliko zagrijalo to što sam nakon tvog posta o pušenju na buri, napisao kako na vjetru nije mjesto za uživati u duhanu... i kratko sam obrazložio zašto. Slijedi tvoje spuštanje kaile "A valjda imaš usta stalno otvorena. Rolling Eyes " Naravno, dobio si odgovor u istom tonu... daljnje analize i komentari više nisu potrebni ja mislim.
Šta da ti kažem?... ugodno ti pušenje želim. (naravno, zatvorenih ustiju na buri, da nebi sarkazma prifalilo)
| |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 07.09.13 9:01 | |
| Kapeličarenje | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 07.09.13 9:01 | |
| - pmatic2 je napisao/la:
- Kapeličarenje
+1! | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 07.09.13 9:42 | |
| Od jedne rečenice, od jednog komentara kako je Zippo dobar na vjetru (ipak je ovo topic o upaljačima), ti dođeš na feferone i buzare, isčuđavaš se i dijeliš dubokoumne lekcije. Ova kuharska je upravo brilijantna. Nisam pušač lule od jučer, znam vrlo dobro čemu služe forumi, a i meni je jednom davno netko rekao što su oni najpametniji, tzv. sveznalice....
| |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 29 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? 08.09.13 15:28 | |
| Ma Kriket ili kauboljske sibice kolje se same pale | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto su upaljači za lule tako skupi? | |
| |
|
| |
| Zašto su upaljači za lule tako skupi? | |
|