| Pipine pipe | |
|
+16Leo Keko Antiša PecaLula™ Elvis Beba ssekir75 Rakija gstaraz foksieloy Kupuss fićo kamarad igorrr sinus Matko Marin Split PipeCro 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.12.13 13:27 | |
| Krasne Irkinje, Pipe! Uživaj u njima... Eh, da i sretno pušenje i puuuno ladnog dima... | |
|
| |
PipeCro Peče me jezik
Broj postova : 374 Join date : 21.10.2013 Age : 55 Lokacija : Trpanj, Pelješac Omiljeni duhani : Samo nek dimi
| |
| |
PipeCro Peče me jezik
Broj postova : 374 Join date : 21.10.2013 Age : 55 Lokacija : Trpanj, Pelješac Omiljeni duhani : Samo nek dimi
| |
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.01.14 14:14 | |
| jao kakvi krasni primjerci..ovaj rustic look baš paše ovoj Brebbi-i,a Stanwell ima krasan shape i zanimljiv grain..Lijepo odrađena restauracija..čestitam na prinovama!! | |
|
| |
PipeCro Peče me jezik
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.01.14 14:26 | |
| Hvala puno. Sto se tice "grain-a " na Stanwell-u nije ga uopce bilo kad mi je lula stigla. Bila je potpuno "matirana" i jednobojna. Kada je ponovno "isplivao" na povrsinu moram priznat da mi nije bilo krivo | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.01.14 16:10 | |
| Krasno si ih "sredio".Čestitam Pipe! | |
|
| |
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.01.14 18:09 | |
| Cestitam Pipe! Cini mi se da je na Stanwelici usnik original ali ga je (vjerojatno i lulu) netko naknadno polirao odvojeno od lule pa se onda dobije taj takav prijelaz, tesko je reci. U svakom slucaju pozdravljam prinovu a tebi puno hladnog dima I da ih pusis dugo, dugo.
| |
|
| |
PipeCro Peče me jezik
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.01.14 18:42 | |
| - kamarad igorrr je napisao/la:
- Cestitam Pipe! Cini mi se da je na Stanwelici usnik original ali ga je (vjerojatno i lulu) netko naknadno polirao odvojeno od lule pa se onda dobije taj takav prijelaz, tesko je reci. U svakom slucaju pozdravljam prinovu a tebi puno hladnog dima I da ih pusis dugo, dugo.
Vrlo lako moguce. Sad je to jako tesko ispravit, jer je nemoguce "izvuci" liniju ponovo, ako ne zelim skroz unistiti "natpise" (ionako su u "qurcu"). Vanjski dio usnika je malo (skoro neprimjetno) uzi od mjesta gdje ulazi u lulu (unutrasnji dio pase savrseno). Da je obratno dalo bi se sta napravit sa usnikom. Cim sam je vidio uzivo palo mi je na pamet kako bi bila super "crkvenjara" od nje. Mozda krenem u tom pravcu (novi usnik) .
Zadnja promjena: PipeCro; 15.01.14 20:14; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pipine pipe 15.01.14 18:56 | |
| Jako lijepi primjerci, uživaj! | |
|
| |
PipeCro Peče me jezik
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 14:58 | |
| Evo par prinova u mom "haremu". Lule su bile pusene ali jako dobro odrzavane tako da sam im uz malo truda vratio stari sjaj. Prva prinova je "Lindstrom exclusiv" krasna lula bas po mom ukusu. Mesingani prsten na usniku ima cetri rupice razlicite velicine te se na taj nacin povecava dotok zraka u sam usnik pretpostavljam da se tako regulira hladnoca dima iz same zarnice. Koliko sam skuzio sa kutije to je nekakav "Lindstromov" patent. Druga je prava talijanaska lipotica sa imenom. "LORENZO" model "ELBA" 24 8659. Je malo debeljuskasta ali bolje i to nego da je kost i koza . I evo ih na kraju u bikiniju na peljeskom suncu : | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 15:09 | |
| uh, sve su mrakača totalna... imaš ukusa. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 15:32 | |
| Lorenzo je fakat jedinstven...slatkica | |
|
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 15:56 | |
| Uh odlične....obožavam mesnate lule sa širokim usnikom Prekrasno si ih sredio...ugodno te služile | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 16:05 | |
| Bolje da ljulja nego da žulja! Lorenzo je jako lijepa i mora da se fenomanalno puši! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 16:18 | |
| | |
|
| |
Desamp Peče me jezik
Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 56 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 18:16 | |
| Neznam kako ne primetih ovu temu ranije. Ovo je pravo blago. Nema zamerki ni za jednu lulu. Za moj ukus favoriti su Chacom 866 i Ewa iz prve grupe i "bucka" mod.426 iz druge grupe. Irkinje su klasa za sebe.... Sobzirom da si nabavku (naravno kvalitetnu) nastavio i u ovoj godini a kako si rekao: - PipeCro je napisao/la:
- ....... Osim ovih imam jos desetak lula pa mislim da je pametnome dosta.....
mislim da si da si se polako ali sigurno "pozdravio s pameću" kao i veliki broj ovde prisutnih, što je i moj cilj, naravno. | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 19:06 | |
| Krasne lule Pipe,uživaj u njima!! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 19:33 | |
| Ova Lorenzo je vrhunska, uzivaj! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 20:40 | |
| |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 49 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pipine pipe 25.02.14 20:45 | |
| Eh te petersonke... Upiknuo dvije na ebayu pa cekam... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pipine pipe 13.03.14 21:52 | |
| Zaista zanimljiva i odlična kolekcija. Svaka čast na 'Francuskinjama'. Posebno mi se sviđaju Chacom Auteuil 80 i SAXO. Čini mi se da su francuske lule donekle potcenjene. Iz mog iskustva, starije Chacom lule su posebno dobre za pušenje. Jednu redovno koristim i po mom mišljenju je rame uz rame sa nekim skupljim lulama koje sam probao (ako ne i bolja). |
|
| |
PipeCro Peče me jezik
| Naslov: Re: Pipine pipe 29.09.14 18:01 | |
| "Kad sam bio dijete, govorio sam kao dijete, razmišljao sam kao dijete, rasuđivao sam kao dijete. Kad sam postao zrelim čovjekom, odbacio sam što je djetinje." Mozda su neki prepoznali citat iz Prve poslanice Korincanima... nisam nikad mislio da cu bilo koji post na bilo kojem forumu pocinjati sa citatom iz Biblije a kamoli na ovom forumu, nasem ...lulaskom. Danas sam se naime prvi put u zivotu, sreo uzivo, oci, u oci sa njenim velicanstvom "Davorinkom" ! Prvi dojam je sok i nevjerica, ljudi moji to jednostavno nema nikakve veze sa onim na fotografijama ! Da budemo nacisto imam pedesetak lula od kojih su neke vrlo dobre, motao sam po rukama i neke razvikane marke i neke jako skupe lule ali nista me nije moglo pripremiti na ovo ! Od danas definitivno sve lule "mjerim" prema ovoj a tesko da ce joj se koja tako skoro uspjeti pribliziti u mojim ocima. Da Vas dalje ne pilim evo najnovije i definitivno najznacajnije prinove u mojoj skromnoj kolekciji... njeno velicanstvo "Davorinka" : I na kraju zahvala "pipe makeru" sto je uspio odusevit starog namrgodenog jarca kao sto sam ja i ulipsat mi danasnji dan. "KAPA DO PODA !!!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Pipine pipe 29.09.14 19:41 | |
| Heheh, Sjetih se i ja svoje prve DMP. Uživaj Pipe, i da te služi dugo... Odlična je lula a odlično opisan doživljaj | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: Pipine pipe 29.09.14 20:38 | |
| Pipe,Davorinka je stvarno prekrasna!!!! Vjerujem da ces je s guštom dimit,sto se i moze naslutit po tvojim reakcijama! Usprkos njenoj ljepoti,ona Brebija i Lorenco su meni i za moj gust ZAKON!!!!! BTW sad imam jedno odmoriste vise kad iz Zg-a budem odlazio u rodni kraj....kad buden iša prio Pelisca,fremat cu u Trpanj i od gušta popit hladnu biru da izduran do Orebića,trajekt i staru cestu do Blata na Korčuli!! Stoj mi dobro,zdravo i veselo!!!!! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pipine pipe 30.09.14 2:06 | |
| uh što me nahvali, sada stvarno nema izgovora da ne odemo do Juga | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pipine pipe | |
| |
|