Damir Peče me jezik

Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
 | Naslov: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:07 | |
| Imam ovu bočicu već nekoliko godina i neznam da li služi za vanjsko ili unutarnje čišćenje lula. Sva uputstva su na njemačkom pa niš ne kužim. Ne usudim se eksperimentirati pa je moje pitanje: jeste li koristili ovaj preparat i kaj je to? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Gost Gost

| Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:11 | |
| |
|
Gost Gost

| Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:15 | |
| Ja sam s time samo unutrašnjost usnika i onog djela gdje usnik ulazi u drvo (namočenim štapićem za uši). No kad sam potrošio, prešao na alkohol (70%). Efekt identičan, osim za novčanik. |
|
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16386 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:17 | |
| Po ovom što mogu pročitati (kad povećam sliku, to se sipa u vrat lule, i čisti se gadost iz vrata. Možda za početak da probaš pamučni čistač namočiti u tu tinkturu i tako počistiti vrat, jer vidim da je i za čišćenje cigaršpica po hrvatskom.. Iako je medicinski alkohol po mojem mišljenju bolji, no Šokre ti voli te gadosti on sve to ima doma i zna njemački uz ostalo... | |
|

Broj postova : 16386 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:17 | |
| A sad vidim da i Fubar misli isto... | |
|
Damir Peče me jezik

Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
 | Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:22 | |
| fala dečki, potrošil bum tu bočicu kad je već imam i ako je rezultat isti ostajem pri alkoholu | |
|
Gost Gost

| Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:25 | |
| Brže se suši nego alkohol i malo osvježava...bačen novac!! |
|

| Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi? 20.03.08 13:26 | |
| Tako je Šokre, bolje potrošiti na pifu!  | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Tko zna čemu služi i kako se koristi?  | |
| |
|