| Keramičke lule sa duplom stijenkom | |
|
+11Keko Chofus Antiša Leo Suspiria Davorin fićo imnik PipeCro gstaraz kamarad igorrr 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17558 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 07.01.16 22:50 | |
| Dakle, prvi dojmovi nakon popušene dvije lule duhana iz Kamaradove lule su vrhunski! U prvom redu, lula se ne zagrijava, upravo zbog toga što ima duple stijenke i zapravo funkcionira na Calabash principu. Lula bude malo mlaka, ali ništa dramatično i ništa više nego kod vrijesa, morte ili meera. A sada ono najvrijednije: očito je naš Igor pogodio pravu mješavinu gline koja je dovoljno porozna s jedne strane i čvrstoće s druge strane. Što se tiče okusa duhana u luli - savršen! Budući da ne keramika neutralan materijal, a pri tome i porozan, do nepca i jezika dođe pravi okus hladnog duhana (jer je prošao kroz dvostruki sloj) , bez primjesa koje se znaju pojaviti kod vrijesuša. Pri tome su karakteristike iste kao kod morte ili meera. Moja se puši savršeno, ne vlaži uopće upravo zbog karakteristika porozne keramike, na dnu ostaje samo malo bijelog pepela, tijekom pušenja može se odložiti i za minutu - dvije ponovno uzeti i nastaviti s pušenjem, bez potrebe za pripaljivanjem. I da, dok sam proučavao i čitao ovaj topic i ostale topice u vezi s ovim lulama, imao sam je cijelo vrijeme u čvaljama i nisam osjećao da mi trne vilica (mislim na mandibulu, ne na viljušku!) Igore, još jednom hvala! Ovo je večeras za mene, starog nikotinista i ovisnika bilo novo, vrhunsko iskustvo! Svaka ti snajka dala! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 07.01.16 23:26 | |
| Potpisujem. Sve isto plus kaj kod moje još do nepca i jezika dolazi jedan retrogusto poljskog cvijeća.. Nisam još definirao kojeg al javim kad proaktam. I nek ti da i svaki snajkan | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 8:30 | |
| Bayro, kad čovjek nešto stvori a drugi o tome ovako pišu onda je druga funkcija stvaranja ostvarena. (prva funkcija- moj užitak stvaranja, druga funkcija tvoj užitak korištenja stvorenog). I neka te služi dugo i još duže. :primitive2: I mali hint: ako ti ispadne na pod, ne saginji se, samo produži dalje i pošalji sms da radimo drugu. Krešo, tvoja je specijalna i neponovljiva. Inspirirana, jutarnjim suncem okupanom cvjetnom livadom u lipnju. A za snajkana... Ha čuj, netko reče da nema sexa dok ne udare jaja o jaja! | |
|
| |
Broj postova : 17558 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 10:19 | |
| Igore, nemam običaj nešto hvaliti, ako tako ne mislim! Lula je stvarno izvrsna i preporučam se za novu seriju! Znaš na što mislim! Bez brige, kod kuće su mi uglavnom na podu tepisi i tapison, tako da vjerujem da neće biti potrebe za primjenom hinta, a kada šećem + sigurno je neću nositi! Mili Keko mi se nije pohvalio svojom cvjetnom akvizicijom, valjda hoće jednog dana! A što se tiče njegovih seksualnih afiniteta ili animoziteta, mislim da nije mjesto u ovom topicu da o tome raspravljamo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 12:50 | |
| | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 21:22 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 21:25 | |
| da ne bude zabune i ja sam se ogrebao za jednu... jedini je problem da se ne vidi gdje počinje lula a završava brada... ili obrnuto | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 21:32 | |
| Ajde onda, evo i moje tak da me možete u miru... | |
|
| |
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 21:38 | |
| Prekrasna je, može poslužiti i kao čajnik | |
|
| |
Keko Oblak dima
| |
| |
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 08.01.16 21:40 | |
| Davorinovu sam jučer vidio, prekrasna je, usnik je ravan, a sad, to gdje počinje brada a prestaje lula je stvar vlasnika! Keko, zašto bi te ? Lula je odlična. Još si ibera i stalak dobio sa posvetom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| |
| |
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 09.01.16 8:51 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 09.01.16 11:04 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 09.01.16 14:54 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom 28.02.16 23:11 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Keramičke lule sa duplom stijenkom | |
| |
|
| |
| Keramičke lule sa duplom stijenkom | |
|