Gost Gost
| Naslov: Re: Meerschaum 14.12.11 7:43 | |
| Istina, Leo, zna se stvoriti, ali, eto, sa šmirglima je stvar riješena. |
|
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Meerschaum 14.12.11 8:13 | |
| Pepeo, smole.... itd, naprave sloj koji se prilično brzo podeblja ako se stalno puši latakia. | |
|
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Meerschaum 15.12.11 21:48 | |
| - bayro je napisao/la:
- Lenko, daj mi dimenzije lule.
Ako je premala, može biti problem upravo u tome što je moraš puniti u jednom "cugu", pa možeš ili previše nabiti, pa ti se gasi ili premekano, pa ti sprži jezik. Eksperimentiraj, već ćeš naći pravu mjeru, onako kako ti Miloš (Sekirče) kaže. Sve je stvar vježbe i malo iskustva! I ne kradi otrokima po vrtecu njihove fajfice! Danas opet sakupio hrabrost, da povučem lulicu... Nisam je stigel izmeriti (da mi je šubler pored lule, več bi...tako ga treba potražiti). Dobro sam je nabil malko previše, pa se više gasila, ali pošto imam upaljač, više mi više problem pripaljivati. I jezik mi je bio zahvalan. Sad bar znam, da je bio problem v premekanom punjenju (ajme koje asocijacije..mekano nevalja). OC u meerici je bio danas užitak. Hvala na direktivama | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Meerschaum 16.12.11 7:53 | |
| Samo ti Lenko pitaj! Zato forum i postoji! (osim širenja pozitivnih vibracija)! | |
|
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 29 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Meerschaum 12.08.13 15:32 | |
| Predalazem makar malo da prelistate... LinkSta mislite o detaljima!!! | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Meerschaum 13.08.13 10:07 | |
| Lule su OK, tko takve voli, od svih onih lula izabrao bih si i platio mozda tri ili cetiri primjerka. |
|