| Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina | |
|
+5Karlo Rakija kamarad igorrr foksieloy Leo 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gandalf Prva lula
Broj postova : 9 Join date : 15.07.2015 Age : 29 Lokacija : Varaždin
| Naslov: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 13.09.15 20:55 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 13.09.15 21:33 | |
| | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 13.09.15 22:39 | |
| Lijepo izgleda. Nadam se da nije kineska. Ako ne znaš zašto, saznat ćeš. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 13.09.15 23:29 | |
| Ovi godovi mi baš ne govore vrijes... Možda sam samo paranoičan... | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 14.09.15 8:15 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 14.09.15 9:43 | |
| Ako je kina, rosewood je 100%. Da se pušit, samo pažljivo i dobro je upušit i paziti na pregrijavanje. Rosewood ne prašta ko vrijes. | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 14.09.15 14:03 | |
| Vidio sam dovoljno lula od vrijesa da mogu reći da vrijes sigurno nije. A sad, je li rosewood (palisander) ili nešto drugo - ne razumijem se toliko u vrste drva. Uglavnom, djeluje nekako kinesko... Slažem se s ovime: - Rakija je napisao/la:
- Ako je kina, rosewood je 100%. Da se pušit, samo pažljivo i dobro je upušit i paziti na pregrijavanje. Rosewood ne prašta ko vrijes.
I ja imam jednu kineskinju od 3-4 dolara. Dok mi je bila jedna od dvije lule koje sam imao, bila je... upotrebljiva. Umirovljena je čim mi je zbirka lula malo porasla. | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 14.09.15 16:09 | |
| Dečki su u pravu. Vrijedi ona stara: koliko para, toliko muzike. Dobra lula, a ima ih za prilično male pare, može ti služiti doživotno pa ne treba štedjeti na njoj pogotovo ako ti je prva. Bilo bi šteta da te potencijalno odvrati od pušenja. | |
|
| |
Gandalf Prva lula
Broj postova : 9 Join date : 15.07.2015 Age : 29 Lokacija : Varaždin
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 16.09.15 19:26 | |
| Platio sam je 135 kuna jeftino pravo no nije prejeftino, a marka (firma) je zobo. | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina 16.09.15 21:49 | |
| pa i nije baš jeftino... na njuškalu za stotinjak kuna nađeš bez problema finih "no name" lula od vrijesa, koje su sigurno puno bolje od ove. ... a za 200 - 250 več možeš nači "lulu sa potpisom"
znam da je malo apsurdno spominjati cijene, jer nalete i strava lule za 50 kuna, i isto tako lula koju platiš 200 kuna može ispasti da je totalni ćorak kad ju uzmeš u ruke i zapališ... no u tome je čar sa estate lulama...
anyway, nije sigurno zadnja koju si kupio, tako da nema sekiranja...
mogu ti samo preporučiti nabavku preko oglasnika na forumu, jer tu ćeš puno lakše dobiti lulu sa kojom je sve u redu, i cijene su relativno realne. ...malo se pocijenkaš, čisto tradicije radi i eto ti lule koju možeš dimiti bez frke (tu ćeš malo teže naletit na nekoga ko prodaje kolekciju dunhilla za par sto kuna, jer nezna šta ima, ali sa druge strane, neče te niko ni opljačkati) | |
|
| |
redpipe Prva lula
Broj postova : 12 Join date : 30.10.2015 Age : 46 Lokacija : Srbija Omiljeni duhani : Fadžainija ;)
| Naslov: Meni ovo liči na nekakvu voćku... 30.10.15 2:28 | |
| Meni ovo liči na nekakvu voćku, trešnja možda.. a može biti i ruža ali neka stara i brzorastuća jer su godovi suviše široki za rosewood. Ako je lagana onda je Paulownia 100% jer kinezi sve prave od tog brzorastućeg čuda. Možda grešim. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina | |
| |
|
| |
| Moja nova lula baš sam si ponosan i pravo je bila jeftina | |
|