Gandalf Prva lula

Broj postova : 9 Join date : 15.07.2015 Age : 28 Lokacija : Varaždin
 | Naslov: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri 13.09.15 21:06 | |
| Ovako ja sam kupio novu lulu u Tobacco shopu u Varaždinu i nisam nikad prije vidio ovakav filter. Pitao sam u Tobaccu, ne prodaju filtere, dal ko zna gdje u Varaždinu ima za kupit filtere [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Leo Oblak dima

Broj postova : 3082 Join date : 17.09.2010 Age : 30 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
 | Naslov: Re: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri 13.09.15 21:32 | |
| U Zagrebu ih ima u Frankopanskoj i u Gajevoj ulici, za Varaždin nisam siguran, zadnje se sjećam da je bio jedan tobacco shop kad se dođe iz Gundulićeve na Franjevački trg desno. | |
|
foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 38 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Re: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri 13.09.15 23:32 | |
| Izgleda ko standardni 9mm ugljeni filter.
Potraži na ebayu, imaš ugljene, meerschaum i balsa filtere takve. Ne preporučam obične papirnate nipošto.
Alternativno, nemoj koristiti filter. Imaš plastične fillere koji će ti popuniti taj prostor, pa bu lula kao da nema filter. | |
|
Karlo Gasi mi se lula

Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 55 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
 | Naslov: Re: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri 14.09.15 13:49 | |
| Ako ne nađeš u Varaždinu, uvijek ih možeš kupiti na eBayu. Evo recimo [You must be registered and logged in to see this link.] 10 kom za 1,28 USD. Ipak prvo provjeri da nisu slučajno [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Gandalf Prva lula

Broj postova : 9 Join date : 15.07.2015 Age : 28 Lokacija : Varaždin
 | Naslov: Re: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri 16.09.15 19:27 | |
| Hvala no ja se ne pouzdajem u e-Bay još ću vidjet | |
|
picipl Hladan dim

Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 63 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri 17.09.15 10:09 | |
| - Gandalf je napisao/la:
- Hvala no ja se ne pouzdajem u e-Bay još ću vidjet
nema do ebay-a, edit"a može se pušiti i bez filtera i bez plastičnog adaptera" | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Gdje u Varaždinu se mogu kupiti ovakvi filteri  | |
| |
|