| Vintage, a novo | |
|
+4420blackadder bayro foksieloy kamarad igorrr 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vintage, a novo 08.12.15 22:33 | |
| Dr. Grabow Viking sam uvijek htio, ali nikako da ju kupim i onda sam nabasao na jedan naš oglas i nisam mogao vjerovati, za relativno male pare sam dobio novu nikad pušenu Viking. I ovaj duhan sam ubo, nikad otvoren, cool mi je limenka sa brodom. Pitanje je, dali otvarat duhan i pušit iz lule ili pustit tako da bude više kao raritet, kao u muzeju? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 4:38 | |
| [quote="Grey Wizard"] Pitanje je, dali otvarat duhan i pušit iz lule ili pustit tako da bude više kao raritet, kao u muzeju? [quote] Ovisi o tome jesi li kustos ili lulaš? Duhan može proći ali lula.... | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 40 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 6:12 | |
| Ako planiraš pušiti pazi na metalni dio, postane jako jako vruć. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17556 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 10:51 | |
| Ni duhan ni lula... Najte kaj zameriti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 11:44 | |
| Da, potpuno se slažem, lulu svakako ne bih pušio. Duhan mi nije poznat, pa sam tu suzdržan. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 11:57 | |
| Ja bih ostao kustos što se tiče lule, a duhan kad ti dođe otvori pa probaj. Samo pazi da ne poletiš... | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 13:21 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ni duhan ni lula...
Najte kaj zameriti! Pred puno ljeta redovito sam dimio letećeg nizozemca. Hebat ga, tada nisam znao za bolje Btw. bolji je od Clana. | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 15:49 | |
| u ovom hobiju je puno toga relativno i ovisi o razumu ili ne, danu, trenutku, volji, okolini, priboru .. pa su zato svačiji gušti, stavovi i ideje jednako važni, čak jednaki, isti duhan netko može hvaliti a drugi ga baciti, da bi nakon nekog vremena i jedan i drugi bili začuđeni prethodnim,, srećom da je tako jer bi bilo dosadno | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 16:40 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ni duhan ni lula...
Najte kaj zameriti! U potpunosti se slazem sa | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 16:41 | |
| Davno sam ga pusio i to tri puta - prvi, poslednji i nikad vise. Ta kseica se toliko razvlacila da je to uzas. Sto jes jes, bolji je od Clan-a, ali i od stare i gotovo zaboravljene Banatske ruze. | |
|
| |
Broj postova : 17556 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 18:01 | |
| - imnik je napisao/la:
- Davno sam ga pusio i to tri puta - prvi, poslednji i nikad vise. Ta kseica se toliko razvlacila da je to uzas. Sto jes jes, bolji je od Clan-a, ali i od stare i gotovo zaboravljene Banatske ruze.
Mislio si napisati: "nikad prežaljene Banatske ruže"! Pa Ruža i Holandez su otprilike meni u istoj kategoriji! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 19:06 | |
| Koliko sam ja čuo Flying Dutchman je dobar duhan, čak i uz današnje duhane može proći za razliku od Clana. Znači po vama nije dobar? |
|
| |
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 19:09 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- Koliko sam ja čuo Flying Dutchman je dobar duhan, čak i uz današnje duhane može proći za razliku od Clana. Znači po vama nije dobar?
Nije. Sitno rezan, peče jezik, pretjerano aromatiziran, možda dva boda više od Clana, to nije samo moje mišljenje, nego uglavnom opće prihvaćeno...Uostalom probaj, o ukusima se ne raspravlja. Možda će tebi biti dobar. Tko zna? | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 40 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 19:15 | |
| Flying dutchman je jedan od onih duhana koji ima nekoga tko ga troši ekskluzivno i kune se u njega, no generalno među ekipom koja je probala stvari uokolo, loše primljen. Većinom ga ljudi vole iz navike ili sentimentalnosti.
Trenutna ocjena na tobaccoreviews mu je 1.9, što je "somewhat recommended". (tr ima ocjene od 1 do 4). | |
|
| |
| Naslov: Re: Vintage, a novo 09.12.15 19:22 | |
| Slažem se. Netko samo njega puši jer mu se sviđa i za bolje ne zna, (kao naš Profesor koji samo puši MCB "Black Ambrosiu"), netko ga puši iz sentimenta... Tko zna, da je ima, možda bih ja pušio samo "Banatsku ružu"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vintage, a novo | |
| |
|
| |
| Vintage, a novo | |
|