| lula by leonhardy ...traži usnik | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 10:19 | |
| ..dakle,kako sam se upustio u izradu jedne lule od masline,koja je maturirala tri godine u hladovini moje šupe-svaštare došla je jednoć i ona na red da se obijelodani... ...no kako sam krenuo u neki vlastiti dizajn..žarnica joj je promjera 15mm,,visine 3,5cm...trebalo bi ju još dobro ispolirati,no obzirom da je za vlastitu uporabu bit će i ovako dobra... Nego...kako sam ju krenuo izrađivati prema nekom plastičnom usniku sa jedne lule iz moje kineske akvizicije ,koju sam u međuvremenu sa gnušanjem izbacio..no iskoristih usnik kao takav,koji doduše i služi svrsi no nije to..to... ...pa bi dakle molio cijenjeno lulaško društvo ukoliko netko ima višak ..ili mu jednostavno ne treba..jedan ravan usnik..dužine cca 8-10 ili 12 cm,tenona debljine 9 mm i duž.10-15 mm...može i sa stingerom ili bez ukoliko ga nema...naravno troskove dostave (preferencijalno tisak!) snosim ja! Hvala unaprijed! | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 15:35 | |
| Imam ja jedan neiskorišteni ali nisam siguran da će baš izgledom pasati. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17509 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 15:58 | |
| Imam i ja jedan bent, ako što pomaže. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 16:03 | |
| Trebao si prvo uzeti usnik pa lulu stilizirati oko njega... | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 16:35 | |
| Tak bi i ja napravio, prvo usnik, pa onda lulu. Pitanje za pipemakere koji se time ozbiljno bave: jel radite sami svoje usnike ili to netko drugi odrađuje za vas? | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 17:10 | |
| ...ma bez brige boys,vidio sam sve tutorijale što tu što na youtube.,nije bas da sam jucer u tome,mislim u timhandmade poslicima...no..radio sam ovu lulu po usniku iz kineske lule jeftinjuše...stoga no frks,ipak bi volio da je ravan kao za biljardušu...ako imate moze fotka na pp,pa odlučim thx! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8306 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik 18.12.16 18:22 | |
| - Zupnik je napisao/la:
- Tak bi i ja napravio, prvo usnik, pa onda lulu. Pitanje za pipemakere koji se time ozbiljno bave: jel radite sami svoje usnike ili to netko drugi odrađuje za vas?
večinom se rade sami, ili dorađuju iz poluproizvoda... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lula by leonhardy ...traži usnik | |
| |
|
| |
| lula by leonhardy ...traži usnik | |
|